Tacksam, igen...

Fick just reda på att Thanksgiving är fjärde torsdagen i november, dvs 26 nov. Jag trodde det var till helgen eller nåt! Ska man sitta här och vara tacksam så länge??? Då skulle jag i alla fall inte sagt "fem om dan" utan "enomdan". Vi får se om jag erkänner mig besegrad av tacksamheten före målsnöret. Men inte än!

1. Tacksam att vurpan igår inte var värre. Har bara ont i nacken, axlarna, armarna, ryggen och låren. Och inte vansinnigt ont. Och inga skrubbsår. Som sagt, det kunde vara värre. Som den gången jag ramlade när boråsbussen inte neg.

2. Att jag och M har lärt oss att kommunicera bättre och förstå varandra bättre. Det var inte dåligt förr, men det är bättre nu! Jag behöver inte second guess allting utan vågar lita på att han xxx. T ex igår när han var på dåligt humör: Vill du vara ensam eller ha sällskap? Då kunde han svara ärligt och jag behövde inte gissa om han hade svarat vad han trodde jag ville eller vad han ville. Apropå dåligt humör fick han mig att lova försöka att aldrig låta honom somna på dagen. Han blir invariably på dåligt humör av det och somnar dessutom aldrig på kvällen. Tacksam att vi kan hjälpa varandra :)

3. Tacksam för att det finns smet till amerikanska pannkakor i kylen som jag bara kan steka nu. Mmmmm, sicken frukost!

4. Tacksam för att vi redan har fått sålt fyra av sex grejer vi satte ut på blocket. Fast så borde jag ju sälja brudklänningen och alla tilbehör och tidningar, plus ett helt gäng andra småsaker, som man måste veta vad för sorts porto det kommer att kosta innan man sätter ut det på tradera. Det är därför det inte har blivit av än...

5. Korten på de små insekterna på Halloween. De var så söööööta! Längtar förstås efter dem alldeles för mycket, men det är ändå trevligt att se kort på dem.

1 kommentar:

~Michaela sa...

Jag har ingen specifik nummer av tacksammheter...jag bara skriver lite vad jag känner den dagen. I bland blir det mycket ibland blir det lite :)