Lasagne och andra glädjeämnen

Idag har jag gjort lasagne på färsk pasta. Ända sen jag hörde att McKnights åt lasagne förra veckan har jag längtat. Det var ett tag sen. Nu ska bara Mikael komma hem och maten svalna en aning så blir det fest!

Idag känner jag mig riktigt bra. Eller rättare sagt, bara jag inte har migrän så känns allt sååååå mycket bättre.

Så idag har jag plockat i och ur diskmaskinen, skrivit avsändaradresser på alla tackkorten och börjat skriva själva tacket också, plus lagat lasagne from scratch som jänkarna säger. Dessutom har jag cyklat på Mikaels och min nya motionscykel som han köpte på Blocket för 800:- förra veckan. Visst är den fin?


Igår cyklade M en kvart i 20-25 km/h, medan jag får stoppa mig när jag är över 10 km/h och ändå orkar jag bara i en eller högst två minuter.

Det rasslar i dörren! Nu kommer älsklingen!

----

Och nu har vi skrivit och inte minst slickat färdigt alla korten, ätit lasagne, och sett på ett fasinerande program om en kyrka i USA och en bra stund på Top Gear. Dessutom gjorde jag 1:15 (minuter, inte timmar..., fast DET hade imponerat!) på cykeln och kände mig som en riktig idrottsman när jag ignorerade den fasansfulla smärtan på sittknölarna. En bra dag!

Inga kommentarer: