Bebis!

Karolina har fått sin pojke! Och sicken klump! 4 kg och 55 cm lång! Han ser redan lite tjock och välnärd ut på foto, inte som de där magra skrällena till tvillingar på 2 resp 2.5 kg som jag såg senast. Det verkar som om Karolina var en riktig hjälte under de drygt 20 timmarna, för Paul sa att hon "imponerade" på sköterskorna. Lugn och målmedveten, det har jag fått för mig att Karolina är, och i så fall stämde det ju!

Mikael är morfar! Före 50 års ålder...

Men framförallt: GRATTIS PAUL OCH KAROLINA!!!!!

2 kommentarer:

Karolina sa...

"Lugn och målmedveten" var tyvärr det sista jag var under förlossningen, tyvärr. Jag gallskrek okontrollerat, grät förtvivlat och hoppades innerligt att om jag inte släppte lustgasen mellan värkarna så skulle jag somna in och äntligen få dö. Det var helt förfärligt och jag var ingen hjälte. Jag var bara glad att det ÄNTLIGEN var slut när det var, och så ville jag ju kika på min bebis. Det var därför de var imponerade när jag var uppe och gick efteråt...

Anja Olergård sa...

Men det var ju just det som jag trodde var lugn och målmedveten! Tappa kontrollen på förlossningen trodde jag var att man ringer en taxi, reser sig upp och börjar gå därifrån, att man tar närmsta tillhygge och försöker skada sin man medan man svär okontrollerat och gärna om hans "juveler" som åstadkommit detta hel****, och att man rycker ut droppet och använder det som sköld när sjuksystrarna försöker lugna en. You did good!