Vilket roligt projekt

Jag låg och "köpte" skor på Zalando förut idag innan jag orkade gå upp, och jag kom på en sån roligt idé. Jag hittade nämligen ett par riktiga Ville Vessla-skor, om nu vesslan hade varit kvinna, och kom på att man kunde välja intressanta litterära personer och matcha dem med typiska skor. Fy vad kul! Ännu ett projekt som stannar i mitt huvud. Men jag är ändå glad att jag får idéer även om jag inte orkar genomföra dem. (Jag har kört det nya lakanet i tvättmaskinen idag, det är färdigt om typ 20 min. Sen ska jag torktumla det och vika det när det fortfarande är varmt, och förhoppningsvis orkar vi byta lakan imorgon.) Man får vara glad för det lilla. Och att jag får roliga tankar och idéer kan vara frustrerande men är trots allt en källa till glädje. En god nyhet, att det är glatt och fullt ös. Har ni nån figur som behöver nya skor?

2 kommentarer:

AL sa...

Tarzan

Sara sa...

Tarzan har väl inga skor? Får bli såna där barfotaskor med tår på då!
Sherlock Holmes sa nån gång att skor är den delen av utstyrseln som avslöjar mest om en människa, det var nåt som jag tog till mig och genast började sortera folk efter ...
Mitt bidrag till skokanonen är Mary Poppins! Hon är rätt fåfäng och kan behöva uppgradera sina kängor till nåt lite mer up to date.