Mera tidningar

Jag såg just reklam för Damernas värld och jag klickade på fyra nummer.

Sen hoppas jag att jag kommer ihåg vad jag redan har beställt under veckan -- det gör jag inte -- men jag tror inte det var nåt man skulle få smink av, möjligtvis swedish grace-skålar. Fast då vill ja helst 4 eller rentav 6, och jag kanske redan har beställt någon tidning, men vilken vet jag inte. Jag borde verkligen skriva upp såna här saker, nu när jag vet att jag är glömsk. Och inte kommer ihåg att jag satt in samma lupiner på bloggen tre gånger på några dagar.

När jag tog mina nattpiller hade jag glömt av om jag hade tagit sorten jag hade i handen eller inte. Glömma en sån sak på mindre än en sekund.

Mikael säger att det ofta ligger en vetevärmare i mikron när han ska göra frukost. Så har jag stoppat in vetelängden, satt på 1:30 och står där och tänker att jag inte får gå nånstans för då kommer jag att glömma det, och sen händer nåt så jag glömmer den i alla fall. Inte allvarligt, bara irriterande.

Och nu har jag helt glömt av ifall det här inlägget har något tema eller syfte, men jag orkar varken leta eller läsa om. Välkommen till uppånervända världen. Det kan gå så vilt till här på det olergårdska!

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag blir lika överraskad varje gång jag hittar en brinnande kastrull, men maken blir sällan vare sig förvånad eller oroad när han måste köpa nya för att jag höll på att bränna ner huset. Ofta blir jag mer överraskad när jag hittar en som det INTE brinner i. Och nöjd med mig själv som avvärjt en sån fara helt out of the blue. Jag borde få spisförbud, många kastruller blir det ...

Anja Olergård sa...

Mikael fnissade åt hur många gånger jag glömmer vetevärmare i mikron. Står framför den, vet att jag måste koncentrera mig i 1:30 för annars glömmer jag bort den. Men inte hjälper det. Mikael får ofta kallt migration vete i en numera något silkig påse. Den kanske går att tvätta?! Jag kan tvätta!