Att tänka på nåt

Och Tydligen ska man ha en plats i sitt sinne, som man ska tänka sig att man är på, för att tänka goda tankar istället för dåliga. Jag har aldrig lyckats skaffa ett sånt ställe, men jag har det rätt bra i huvudet ändå.

Men i dagens citat ur födelsedagsklokboken står det att behagliga tankar är bra att falla i sömn på.

Jag brukar däremot inreda kända hus och lägenheter när jag behöver ligga och försöka somna. Särskilt Ellens hus eller familjens sista villa på Sämgatan, för att de båda är så väldigt stora. Mycket inredning att tänka på.

Däremot har jag ett bryderi när det gäller boningar. Jag råkade klicka på hemmet när jag skulle lämna omdöme på ebay (jag ska organisera mina nagellack och har köpt en sån där plastbit med plastnaglar på, som jag ska måla med mina nagellack och benämna dem typ 1-20. Men det var inte det jag skulle säga. Hemmet. Det finns ett nybygge för 995 000:- och man får välja hus. Det ligger bredvid lilla Ica, halvlilla i alla fall, och jag kan inte fatta vad det är de säljer. 995' låter som en tomt eller ett liiiiiitet hus, inte båda. Det måste vara fel. Sånt som är för bra för att vara sant är det oftast också.

Men man kan ha roligt ändå. Tänka på de olika attraktionerna på Liseberg t ex!

Fast jag är efter på feedly (där har jag alla bloggar jag läser samlade) så imorgon kanske vi kan åka till Liseberg. Annars är jag lite sugen på att bada. Vet inte hur länge jag måste vila mig efter botox.

Tänker ni på nåt roligt när ni skalar potatis eller ska somna?

4 kommentarer:

Sara sa...

Din stavningskontroll är lite för rolig, så då somnar jag inte utan fnittrar så jag väcker Leffe. Nagellack på plastfarfar?

Anja Olergård sa...

Å stackars farfar, som dog för nästan 40 år sen. Ska han vrida sig i sin grav för nagellack?! Ändrade genast.

AL sa...

Var du ironisk om det dær med plastbiten och siffror 1-20?

Lät jättejobbigt.

Men jag har ju inte känsla för det där med intensivfärgade fingertoppar. Kanske en plastbit är precis rätt grej om man ska ha olika på varje finger. Lova en bild på härligheten när du åstadkommer det!

Anja Olergård sa...

Nej, ironisk var jag absolut inte. Det är ju jättebra att ha en sån där provbricka som de har i affärerna. För 7,52:- inkl frakt. Supernöjd.