Bad

Jag har badat tre gånger de senaste sju åren. Fast i Turkiet badade jag nog varje dag. I Sicilien året efter bara en gång, och sen nån gång i Ellens pool. Visserligen är jag en badkruka, och visserligen bodde vi vid en underbar strand förra året när jag var hos neurologen i Mjölby, men jag orkade inte bada då.

Men idag kände jag mig hågad att ta mig ett dopp. Det har ju varit oförskämt varmt, och i natt sov jag för lite p g a värmen. Då blir man lite sur. Jag klarar verkligen inte att inte få sova. Blir så dålig med en gång.

Men nu åkte vi till Sundby gård, där vi bl a åt min 40-årsmiddag och jag blev utrodd på sjön, så romantiskt. Det är en liten sandstrand men det var meningen, så Mikael skulle kunna släppa av mig så nära som möjligt och sen bara ha ett par steg ner i vattnet.

Badkruka som jag är tog det säkert fem minuter att doppa mig. Jag visste dock att det skulle kännas bättre när man väl var doppad. Och då blev det riktigt skönt. Jag njöt nåt enormt. Mikael lurade också med mig på en simtur till bryggan, med vila emellan, och halva vägen bottnade jag.

Ja, detta var en utflykt som hette duga. Det är så skönt att flyta viktlöst i vattnet, bara parera lite med armarna. Mikael är så bra på att ta hand om mig, stöder mig, håller mig i handen, behandlar mig som en gammal tant, precis som jag behöver.

Ni är inte bortskämda med foton här på bloggen, och det känns inte väldigt lockande att visa mig i baddräkt mer än nödvändigt. Men här får ni i alla fall ett foto från inne i bilen, mot stranden. Tänk att jag har varit i vatten. Som jag har längtat!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Grattis, det ser fantastiskt ut!

Anja Olergård sa...

Det var det också, men problemet är att jag har vaknat nu. För gott, tror min kropp. Så nu har jag börjat om med nästan alla sömnmediciner. Men det här är snart inte hållbart!