Sömnresultat


Här är jag med min sömnmätningsutrustning. Inte det mest klädsamma fotot nånsin. Men jag har ju redan outat min vikt så det kan väl inte bli värre :) Jag tror att det var fyra separata grejer som testades, natten till lördag. En grej i näsan (den var värst, lite klaustrofobikänsla och så luktade den lite plast), en grej på fingret som kändes men inte störde, och så två olika grejer runt kroppen. Sladdar som tejpades fast. Jag fick också fylla i ett rätt utförligt frågeformulär.

Resultatet av mina kurvor (hoppas jag har har snygga kurvor, sa jag såklart till läkaren) är att jag har pyttesmå andningsupehåll när jag vänder mig om från ena sidan till andra. Dessutom snarkar jag när jag ligger på rygg! På testet 2x50 minuter! Vilken nesa!

Fick för första gången på evigheter gapa och säga aaaa hos läkaren idag. Det är ju klassikern! Då vet man att man har varit hos doktorn, sa M, om man har fått gapa och säga aaaa.

Ska mäta med en annan maskin i juli och om den inte heller hittar nåt "fel" ska jag till sömnlabb i Uppsala. Jag sätter en peng på att "inget är fel". Det är ju så det brukar vara.

Nu ska jag se om jag kan somna och ta igen morgonens förlorade timmar. Det första jag gjorde när jag kom hem var duscha, och nu är jag varm igen. Och M:s biltermometer visade bara på 25,5. Huvva, silken värmemes jag är. Lär inte behöva nåt täcke...

Hej hej i sommarvärmen!

P.S. Katten kom in till mig i förrgår igen. Jag hann inte lugna mig utan sprang upp så den smet ut och iväg innan jag hann spruta vatten på den. Får nästan dåligt samvete. Tänk om den är ensam och bara vill ha sällskap?

1 kommentar:

Monica sa...

Hoppas att de kommer fram till något ändå. Att snarka så där mycket är inte bra alls förresten, så "ingenting" är väl inte riktigt rätt svar?