Bebisar!!!!!!!!!!!!

Igår kväll, efter Bautistakonserten, var jag lite tveksam till om jag skulle orka med nåt idag -- jag hade ju klappat händerna så ivrigt att jag var helt slut -- men idag tog bebislusten över efter förståndet och M och jag åkte hem och åt pizza hos m&p och klämde på bebisar. Han och Beth har inte träffats förr, för att jag har varit sjuk sen typ andra dan de var här, så det var också en höjdpunkt. Han fick en godkänd tumme upp. Fast hon blev lite chockad när han sa att han ska bli morfar, och Johan snabbt slängde in, Yeah, he's 62 :)

Det är så grymt roligt att på alla bilderna på Bettans & Johans blogg kan jag nu känna igen tvillingarnas miner, gester och manér från verkligheten. Att jag känner dem lite, på riktigt. Det är ljuvligt.

Mia somnade såklart snabbt och relativt problemfritt, efter att ha stått i mitt knä och stoppat handen i munnen ett tag. Isabella däremot ville minsann inte sova när det hände grejer. Ögonbrynen var röda men sova skulle hon inte. Den här gången vann bebisen och Beth tog upp henne igen och gav henne mer mat och så försökte Mikael och jag trötta ut henne. Hon glodde rätt intresserat på min Pommac, men kunde inte bestämma sig för om hon skulle rata den vispade grädden vi hade till jordgubbarna eller inte. Hon både njöt och förfärades av smaken. Vi vuxna hade roligt på hennes bekostnad i alla fall.

Och snart kommer the braaimaster hit och så är det midsommar och då ska vi ha blomkrans i håret och dansa kring a giant phallos symbol. Bettan trodde oss inte. Vi gör det varje år, sa vi. De två mest kända sångerna heter Little frogs och Fox on the ice. Hon kommer nog att lägga upp bilder på sin blogg till sina föräldrars fasa/skräck/nöje. Fattar inte att Johan inte har berättat om midsommar för henne!

Hon kommer i alla fall inte att äta av sillen. Hon har svår aversion mot fisk och höll på att spy när Johan entusiastiskt visade henne en sardinlimpmacka (=barndomsminne -- man äter det till lördagsfrukost när pappa har gjort nyponsoppa att dricka) härom dagen. Idag fick hon dessutom lida allvarlig skada när pappa glatt höll upp upp en hel påse med strömming som Mikael Krus hade fångat 2½ timme tidigare. (Han är m&p:s hemlärare.) Även grannarna hörde det absoluta skriket av äckel när hon såg påsen. Så går det när man blir uppfödd på pasta och Sauerkraut.

Men vi älskar gamla Bettan. Hon tycker till och med det är gulligt när vi kallar henne så. Nä, nu ljög jag, men hon har i alla fall inget emot det :)

Och jag är så glad att ha varit bland folk igen. Jaja, Mikael är också folk, men han ska vara glad för att han inte är hela min värld! Jag är i alla fall ganska så frisk i huvudet och har egna intressen.

Hejhej, nu ska jag bloggsurfa på F.

Inga kommentarer: