Dum eller till och med dummare?

På (tror jag) Annika Dahlqvists blogg stod det om nån diabetiker som var på väg hem för att ta insulinspruta men inte lyckades så hon fick en banan av nån snäll typ på stan. Alltså, insulinspruta sänker sockret, banan höjer. ANTINGEN behövde hon en banan, ELLER insulinspruta. Jag tyckte synd om människan som var så dum. Hur många diabetesbiverkningar kommer hon att få (varför kallar jag personen för henne?????!!!!!) som hade kunnat undvikas med lite hjärna/kunskap? Sorgligt.

Idag var det ett program om dumhet på TV. Både M och jag hade den kanalen på när vi pratade i telefon. Jag snappade inte så mycket eftersom jag inte kan prata och se på TV på samma gång. Men jag uppfattade några karikatyrer på dumma människor, där tänderna var för stora och stod åt för många håll. Varför anses det intelligensbefriat att inte ha raka tänder?

Däremot enades vi om att riktigt dumma, det är brudarna som stoppar in silikon. Varken snyggt eller smart. Då är det bättre att vara som jag*, BÅDE snygg och smart, dessutom med naturliga meloner. *überseriös.

Hejsvejs!

1 kommentar:

Rebecka sa...

Du är verkligen lyckligt lottad!!