Bautistas

En del av er har missat nåt. Det har inte jag.


Igår var jag med Mikael inne i stan (efter typ 10 dagar inne i min lägenhet...). Bara att se folk, se stan, se naturen, var härligt. Sen var konserten och Bautistas ett väldigt plus!

Norrmalmskyrkan var inte smockfull, men man fick precis plats. Bebisarna som var med höll sig lugna, förutom nåt av Jennies egna barn (tur var väl det) som togs ut av sin fader. De vuxna höll sig också tyvärr rätt lugna och jag var inte säker på att det var helt OK att jag satt och gungade med huvudet när takten blev för kännbar.

Det bjöds på filmmusik, två psalmer, ett gäng schlagers, och --
pausmusik med klädbyte, och

POJKBANDSPOP!(Nån mer än jag och Mikael som tycker jag känner igen Jontes kavaj???)

Sen blev det schlagerhöjningar och takhöjare.

Bilderna har jag snott av Sofia Palm på Facebook.

Här kommer mina ytterst politiska och musikaliska åsikter:

1) Grymt med musikglädje.
2) Ain't no mountain sitter fortfarande i huvudet. På ett bra vis.
3) Geronimo och Elisabeth grät efteråt. Bara det.
4) Otroligt hur i princip 9 ungar har solosångsröster. Gener, gener, gener.
5) Jonte var bra och rolig som konferencier. Ingen förvånad.
6) Blev förvånad hur absolut orädd Joseph var som sångare. Och så fick vi äntligen höra fd gossopranen John i You raise me up. Inte illa. Och Cissi hade blivit grym på att sjunga. Hon var ju bara barnet förra gången jag hörde henne ordentligt.
7) Tjejen som satt bredvid oss såg lagom stor och vuxen ut. Så börjar Mikael växla några ord med henne och hon är Cissis kompis. Ursäkta alltså, men jag hänger inte med! (Se punkt 6.)
8) Det gör tydligen inte Mikael heller, för vid hissen på väg ut såg vi Victoria Karlsson-S (med entourage i form av ett antal barn jag inte hann räkna och en man som sökte med blicken efter det där antalet barn) och när jag sa till M i bilen att hon och jag var kompisar när vi var typ 4 år, glodde han på mig, ordlöst, en lång stund. Jag insåg att han tycker hon är ett barn och att det betyder att jag också är det :) Så blir det med lite åldersskillnad.
9) En icke-legitimerad läkare men ändock en person att lita på -- och lyda?? -- sa att jag skulle behöva mig lite sex, för sömnen. I rent medicinskt syfte alltså. (Ursäkta om det finns några oskyldiga personer som läser den här bloggen.)

Så det var en eventful night. Inte för att det blev nåt med punkt 9, men ni fattar.

P.S. Och så hann jag se en skymt av Uppdrag: Familj i folkvimlet. Där har ni en sjutusan till tjusig kvinna. (Att jag kallar henne för hennes bloggnamn och inte hennes givna namn är för att de coola amerikanska storbloggarna ofta gör så när de har träffat varandra i publiken på Martha Stewart och så. Om ni undrar.)

2 kommentarer:

AL/Scandinavian Christmas sa...

Nu vaknade bebisen av mitt brakskratt! Samma bebis som jag nervöst stoppade in nappen i munnen på så fort han typ gurglade högre än en andning, så jag missade dig totalt (även om jag spanade för jag såg M när jag skulle gå). Heja storbloggarn, hoppas vi ses nästa gång!

~Michaela sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååååååååååååå
vad jag skulle ha velat gå på den konserten. Det var säkert toppen trevligt.
Vänta du bara tills du är gift....du kommer att sova bättre ska du se ;) hahahaha, du är för roligt du Anja.
Puss