Ett kilo och en storlek!

Även om jag vägde mig igår blev jag ju så frestad av det goda resultat att jag ebstämde mig för att väga mig imorse också. Så ska man ju egetnligen inte göra. ETT KILO TILL!

Så, påhejad av mina 4½ kilo mindre, provade jag byxorna från KappAhl som jag råkade köpa för små och har tänkt att lämna tillbaka. Nu passar de perfekt! Och får bli del av dagens midsommar-outfit. Highwater passar tydligen i detta regniga väder. Fast nu är det uppehåll!

Om en knapp halvtimme blir det grillmiddag (braaivleiss) med storgrillarn vid spakarna. Och så kanske vi får provköra ungarna igen, som M så gulligt kallade det igår.

P.S. Vi busade med Mia och stoppade lite grädde i hennes mun när vi åt citron-och marängpaj igår. Först hängde grädden bara på läppen, men sen arbetade jag in den med fingret och till slut sög hon på läppar och fingrar och allt och var väldigt entusiastisk. Johan såg dock nåt vitt på hennes läpp som inte såg ut som spya och blev lite beskyddande och gillade inte att vi experimenterade med hans avkomma. Inge' mer grädde för tvillingarna, tydligen. Tråkfarsa. Idag kanske hon kan få en salt fisk, om han inte ser.

1 kommentar:

AL/Scandinavian Christmas sa...

Hörrninini, det är bara den som också är villig att vaka och trösta hela natten när magknipet sätter in och tvätta kläderna efter blöjläckaget när det onda väl kommer ut som är tillåten att experimentera med bebisars mat, vet ni väl!