Isabella och Mia

Oj, vad roligt det var att träffa bebisarna idag! Och vilka olika personligheter de har. Johan och Beth är duktiga föräldrar. Beth minns inte om hon tog med sig 20 eller 30 haklappar. Det går åt 4 om dagen...

Matade bägge två. De var svårrapade. Min arm tog slut innan nån av dem hade blivit färdigrapade. Isabella rapade inte förrän Beth hade sjungit The burp song fyra gånger. Mia, stackarn, utvecklade starka nackmuskler så som de slog på hennes rygg och ändå kom det knappt nåt. Men hon såg nöjd ut. Hon spydde en del dock, så Johan sa att man inte får ge sig förrän man är säker på att hon är färdig, för då kommer det ett sprut. Hon hade redan provat m&p:s matta. Som jag minns det behövde man bara dunka lätt på mina syskons ryggar ett par få gånger så rapade de med en gång. Barn är väl olika. Hon hade i alla fall rapat på flyget så fyra rader skrattade högt.

Mia ser ut som en Klarin och Isabella som en Angerosa. Det är roligt att ha en av varje. Mia sover hela natten, Isabella ska ha mat varannan timme. Men bägge skrattar och ler om de är på rätt humör (de sover och äter annars mest hela tiden!). Vilken kväll! "Faster" låter inte så vackert, men det är underbart!