FARVÄL!!!

Idag var vi på middag hos m&p som von B hade lagat. Signatur-bulgur-salladen var grymt, likaså efterrätten. Bella sparkade i bordet, Mia såg sig omkring. Allt var som det brukar. Förutom att grannen inte var så lycklig. Tror bara hon var trött på folk.

Men jag kommer att sakna tvillingarna sååååååå mycket!!!!!!! Höll bägge så länge mina armar tålde idag, och lite till. En liten liten tår kom när vi gick därifrån. Jag behöver kusiner till bebisarna! Helst i Stockholm!!!!! Eller vad som helst! M sa att det nog var bra att jag fick vatten på min kvarn och fick se i verkligheten hur omöjligt det är att jag ska orka få barn -- det är lika omöjligt som att gå till månen -- och det sörjer jag lite. Kanske ska lipa lite mer sen, men det är inte säkert.

De är i alla fall sötast i världen. Ikväll pratade Mia med mig när jag hade matat henne, och hon som aldrig brukar orka vara pigg på kvällarna. Det var som en liten avskedspresent. Bella skrattade såklart åt vad som helst, förutom när hon gallskrek för att hon var hungrig. Mia spydde på Mikaels byxor. Men vi har blivit såna kompisar nu. Så ledsamt att skiljas!

Och jag, mitt pucko, tog inte ens kort.

Och förresten hade jag Madlèns ärvda kjol på mig idag. Speciellt. Hon hade tydligen gått ner till 48 mot slutet och det är ju somliga av oss som tycker det är en lagom kjolstorlek, hrmf.

Dessutom sa Hjördis att jag är så snygg att om jag gifte mig i morgon skulle jag vara en vacker brud trots att jag tycker jag är för tjock. Ska försöka komma ihåg att väga mig imorgon och se nåt nytt har hänt. Och nu ska det väl bli slut på prinsesstårtorna också, när jänkarna har åkt!

1 kommentar:

AL/Scandinavian Christmas sa...

Sörj du och lipa lite. Det är kanske bra för själen. Själv ska jag sörja och lipa lite över att jag har men inte orkar med barn :)