Middag!

Idag kommer M igen, efter lördagssessionen av stavskonferensen. En man i kostym, mmm, can't wait! Hoppas inte han vill pussas för mycket bara, för i förrgår märkte jag att jag fick lite klaustrofobi när min enda andningsväg täpptes till. Får väl i värsta fall säga till. Men det finns aldrig nåt bra sätt att säga att man inte vill pussas...

Hur som helst, jag är fortfarande kass och ser ut som hej kom och hjälp mig. Men det känns att det går åt rätt håll. Snöt ut halva hjärnan igår, så idag känns det lite mindre tjockt däruppe.

Jag har massa köttfärs i frysen så idag ska jag nog orka få till hemmagjorda hamburgare med ört-klyftpotatis (fusk från Lidl) och färska majskolvar. Allt man behöver göra är ju egentligen steka köttet och skära på några grönsaker och koka upp vatten och ställa in en plåt i ugnen. Det ska nog gå.

Rob har magsjuka. Mamma är förkyld (men inte med min och Mikaels sort -- jag är oskyldig). Saknar IHJÄL mig efter tvillingarna. Ringer mamma varje dag och ber henne berätta saker om dem. Bettan hade gjort gröt, en dubbel portion som skulle räcka till bägge. Efter tre portioner började Isabella, the fussy drama queen, gallskrika och vägrade mer, medan Mia var väluppfostrad och åt upp alltihopa. Sen räckte hon upp armen i luften. Hon gör så. Idag är folket inne i stan på sightseeing. Vet inte om de har haft uppehåll eller inte.

Har börjat läsa en Grishambok på engelska. Den är inte likadan som de andra. The Innocent Man. Läste nu på omslaget -- den är nonfiction. Jaja, kan väl duga ändå. Fast efter den där förra boken som kändes så litterär är det lite lågt att börja läsa om basebollresultat och fylleri. Men det blir väl clever court proceedings småningom, det är ju en Grisham.

Honungsvattnet värmde mig tyvärr men gjorde susen för halsen. Ska gå och käka en snabb frukost innan jag måste börja med middagen. Tror han kommer om en timme. Han undrade om jag hade en kortlek, så kunde vi spela klädpoker. Han tänkte passa på när han hade kostym för det är mer kläder än han brukar ha på sig, och han vet att jag är morfars barnbarn. Han har inte en chans.

Att det blir nåt klädpoker alltså.

Inga kommentarer: