Kvinnlig brandsläckare

Jag är ju som bekant kvinna, och som sådan (?) är ofta formen åtminstone minst lika viktig som funktionen. (Någon som har lyckats får sin man att förstå det och kan ge mig några pointers? M mumlade någon om Arbetsbelysning när jag hade tänt kristallkronan i sovrummet härom kvällen när han fixade tröskverksljudet.) Samme Man har nån gång kommenterat att jag inte har nån brandsläckare. Det vet jag inte om han har heller, men det är alltid lättare att hitta andras fel :) Har vuxit upp i ett hem utan brandsläckare, och trots mina syskons luntande så har det aldrig brunnit hemma. Tur man inte har Stuffe som brorsa, bara en passus och inget illa ment. Däremot har en tott av mitt hår smält i ett ljus en gång och det var mycket obehagligt.

Kanske borde man ha en brandsläckare? Särskilt som jag blir mer och mer senil. Men de är så fula. Har sett en snygg en en gång, men den var designad och såklart svindyr.

Ser följande på Design Crush.

Men det känns ändå misströstande. Snygga saker är alltid dyrare än fula.

Får den geniala idén att köpa en vanlig röd, ful brandsläckare och spraya den med silverspray. Inte hur-gör-man-etiketten såklart, men det röda. Skulle passa utmärkt till de rostfria vitvarorna.

Eftertanke. Är silverspray i sig brandfarligt, så själva släckaren skulle ta eld om det brann nånstans hemma? Får kanske kolla idén med Ingenjören.

1 kommentar:

AL/Scandinavian Christmas sa...

va!!?? Telepati? Ruggigt! Jag låg och funderade på hur man kunde pimpa sin brandsläckare i natt. Min lösning involverade ngt slags fodral. Men jag somnade.