Sanning?

Jag har just bläddrat igenom följande tidning och vill tillägga några saker:
Beslutet att gå bakom ryggen på Sofia och splittra kungafamiljen är att Madde fortfarande är god vän med Carl-Philips ex Emma, att hon tackade ja till att vara bridesmaid på Maddes bröllop fast Sofia inte blev tillfrågad, vilket ledde till att Madde inte hade några brudtärnor alls, och det sista slaget som "splittrar kungafamiljen", ät att Emma var med på lanseringen av Maddes bok Stella och hemligheten för typ ett år sen. Så att hon går bakom ryggen på Sofia är att hon fortfarande är vän med en av sina egna vänner.

Sen kan jag meddela att Meghan inte är kidnappaf men fick lägga sig i en baklucka för att träna sig på att bli kidnappad av terrorister i samband med att hon gifte sig in i brittiska kungafamiljen.

Anders Bagges livsfarliga sjukdom orkade jag inte läsa hela artikeln om men jag hann se att han haft covid-19. Men han "märkte" det inte ens, som det står under.

Carola och Runar. Runar har talat ut hos nån poddare om att han tror att Carola aldrig har kommit över att han lämnade henne.

Batras giftmord var att han fick smaka nån stark tobak i Indien och blev kräksjuk och svimmade.

Wahlgrens kris är ett snäpp under min värdighet men allt de gör är ju kaos, så det kan handla om en vanlig frukost. Ni får läsa själva om ni vill.

Så av alla saker som stod på framsidan var inte en enda sann.

Det här är inte beskrivande journalistik utan väldigt kreativ. Ta nåt som hänt de senaste tio åren och gör en rubrik/historia av det. Hitta på helt enkelt.

2 kommentarer:

modren sa...

Men hur vet allt detta? HAR DU LÄST TIDNINGEN?
modren

Anja Olergård sa...

JA, jag har läst den, eller i alla fall de flesta delar som behövdes för att faktakolla framsidan. Jag är en ond människa som läser den lägsta formen av litteratur som är möjlig! Men så har jag läst en jultidning också, en vintagetidning och håller nu på med Gods & Gårdar. Så jag tar mig uppåt i kvalitet, jag lovar.

P.S. Vi prenumererar på Readly, där man kan läsa massa tidningar på telefonen/plattan för 99:- i månaden. Och ibland inbillar jag mig att det ska stå nåt spännande i blaskorna, men jag blir alltid besviken och upprörd.