Måste tapetsera om!

Jag var trött på alla beigea tapeter i den här lägenheten redan när jag flyttade in för vad jag tror är 12 år sen. Har aldrig bott så länge i samma tapeter, nånsin! Dessutom hade kaffetonade färger redan börjat bli omoderna då!

I vanliga fall brukar jag drömma om andra hem än mitt eget, men nu börjar jag tänka Hur kan jag få mitt nuvarande hem att se ut som den sekelskiftesvåning jag drömmer om? Det är en utmanande och rolig tankeövning som funkar bra när man inte kan somna.

Och eftersom jag oftast inte är lagom på nåt plan kommer här tre gånger så många bilder som hade varit nödvändigt. Men jag orkar inte välja vilka av mina darlings jag ska kill.

2 kommentarer:

modren sa...

Det var mycket på en gång. Lite för stelt och opersonligt det mesta för min smak. In med några amish-lappar. Och den där idén om att ha nån klänning hängande framme som ett konstverk köper jag inte. Kläder framme ser bara slarvigt ut.
Jag ligger ensam hemma medan mannen är på fest. Om jag inte hade så ont i ryggen så skulle jag dansa på bordet, även om jag inte är en råtta.
modren

modren sa...

Och jag låter rätt osammanhängande märker jag. Bli inte oroade.
modren