Jippi --> Jasså

Hemsjukvården kan inte dela mina två dosetter en gång i månaden utan måste komma var fjortonde dag annars får man inte vara inskriven. Så att jag blir sjuk av besöken och vill ha dem mer sällan, det har de ingen mall för så det är omöjligt. Jag har skrivit och förklarat, samt vädjat. Vi får se om det hjälper.

Dessutom handlar det inte om att dela piller utan att flytta över mig till Apodos. Så får jag två veckors framförhållning om en medicin är restnoterad och nån ska ändra i receptet. Det låter ju som om det inte kan bli nåt fel med det... Från förra sommaren när Stilnoct var restnogerat k flera veckor. Att jag hade en stor burk var räddningen. Hade jag haft 14 dagars mediciner hade jag fått insomni och självmordstankar. Så nej, jag tänker inte släppa kontrollen över de mediciner som är viktiga. Omeprazol kan de gärna få stoppa i apodos, den skiter jag i. Men alla de andra tjänar ett faktiskt syfte och jag kan inte vara utan dem.

Har också bett att hemtjänsten ska få tillåtelse att dela dem en gång per månad, så jag slipper bli sjuk två gånger i månaden när en räcker.

Fantastiskt att den glädjen varade i en dag.

Inga kommentarer: