Första gången

Kronprinsessan Mary har ju haft helt impeccable taste under alla sina år. Jag har aldrig sett henne i annat än dazzling, klassiska snitt och färger. Ibland lite djärvt, men fortfarande mer minimalistiskt än maximalistiskt.

Det är därför med stor sorg jag delar denna bild. Tyvärr vet jag inte vem som designat klänningen, tyvärr eftersom man kanske (men troligtvis inte) hade tyckt bättre om den om man visste att den var från Erdem, Armani, Valentino eller Elie Saab. Men snittet och färgerna ser mer ut som en olycka än en skicklig designers. Så förfärligt oklädsam att jag blir lite ledsen.

Det enda som håller mig lite på hoppets halster är att bilden skulle vara gammal och hon har lärt sig bättre nu. Kan dock inte hitta dess ursprung. Det är lite lite grått i håret på Fredrik men det hjälper mig inte.

Allt klär inte en skönhet.

5 kommentarer:

modren sa...

Tycker tyget är ursnyggt!
modren

Anja Olergård sa...

Ja, som gardiner! Ärmarna ser för långa ut, snittet är hemskt tråkigt, fast jag håller med om att tyget egentligen är fint. Men sammantaget så blir det fortfarande tummen ner.

AL sa...

Från nær WWF Værldsnaturfonden i Danmark firar 40-årsjubileum 2012. Det ær alltså stilmæssigt en nickning til tidigt 70-tal, också i frisyr. (tyckte før øvrigt inte det var så pjåkigt)

Anja Olergård sa...

Okej. Då förstår man det bättre.

Monica sa...

”Sådär” snyggt, men hon är precis lika snygg som vanligt.