Sommaren är här!

Ja, nu har det varit över 26 grader i sovrummet två dagar i rad. Över 25 dygnet runt.

Jag gick från att ha vinterjacka till att känna mig dum som ens tog med en extra kofta, på en vecka. Våren i Sverige är underbar, men så kort!

Och idag är det folk som klipper gräset, sovrumsfönstret måste vara öppet annars dör jag, och trots både öronproppar och hörselkåpor får jag mer och mer ont i huvudet av ljudet. Det luktar iofs gott. Dock gör hlrselkåporna ont nu efter några timmar och jag tittar spänt på klockan och hoppas innerligt att det är HSB-folk som klipper och inte grannar, för då slutar de nog om tre minuter!

Och igår när jag hade bildörren öppen för att vädra ut den 40-gradiga luften innan vi skulle iväg, så kommer en geting och jag lyckas vifta ut den och stängde såklart dörren.

Jäpp, jag är sur. Sommaren är bara bra om man har en pool och är på semester, annars är det mer besvär än fördelar. Jag är rätt ensam om den här synen, men det står mig mer än fritt att klaga på sommaren på min egen blogg!

Men tanken på sommaren är fin. Det är lite såhär man drömmer om.

Förutom om man är ME-sjuk, då ser stolarna för hårda ut, och vem kan sitta på en stol för att det är trevligt? Det måste man ha ett bestämt syfte för att klara, inte bara slappa.

16.58. Tiden har aldrig gått så långsamt.

1 kommentar:

modren sa...

Underbar vy.
Hemska stolar.(Menar inte fula utan okristligt obekväma.)
modren