Längtar till måndag kväll

Nu åt jag en risifrutti utan sylt (man får inte äta hallonkärnor) och jag får äta en soppa imorgon till lunch, men då sover jag och kan kan inte bestämma mig för om det är att skjuta mig i foten att sätta väckarklockan för att äta. Jag behöver energin från maten men också energin från sömnen. Jag tror att jag inte sätter klockan. Har jag tur/otur vaknar jag vid ett och kan rusa upp och sluka soppan. Mikael köpte en Keldasoppa med sparris. Det betyder att jag inte får äta förrän på måndag kväll. En planerad magsjuka. Men jag ska få i mig 5 l dricka på ett dygn. Mitt normala är 2 l om jag anstränger mig. Och på måndag måste jag gå upp kl 10 och börja dag 2 av ni-vet-vad. Det är för få timmar mellan planerad magaktkvitet dag 1 och dag 2, så jag kommer att vara en zombie. En zombie som ska springa fram och tillbaka till toan. Kanske ska ligga på toagolvet bara. Fy vad äckligt. Nu börjar snart det roliga. Jag har köpt bebisrumpsalva. Too much information.

3 kommentarer:

Sara sa...

Jag fastade frivilligt några gånger förra eller förrförra året, det var efter att L hade läst om att man skulle kunna starta om mitokondrierna (det hette nog reboota, och det är förstås mycket flottare än att starta om), men det enda som hände var att jag var galet hungrig efteråt och gick upp ännu mer i vikt. Mitokondrierna fattade aldrig vad som pågick, vilket verkar vara ganska typiskt ME-mitokondrier. Fast jag kanske gjorde fel på nåt vis.
Vad var det jag skulle säga? Jo, det är jobbigt att fasta. Men har du tur så kanske du har lurat till dig en liten reboot på kuppen.

Anja Olergård sa...

Har redan gjort fel. Svalde nyss dagens piller med en mun yoghurt och man fick inte äta eller dricka mat efter lunch, bara klara drycker. Men en mun kan väl inte förstöra allt. Vi hoppas på en reboot.

modren sa...

Var får du 5 liter ifrån? Jag gjorde ju samma sak nyss och det var inga fem liter. Snarare två-tre, ja per dag då. Då blir det kanske sammanlagt fem liter. Sorry. Glöm inte att börja med den dricka du tycker sämst om och avsluta med det godaste du vet att dricka. Mums så bra du ska ha det! :-)
modren