Vilken dag!

Har varit på spännande utflykt idag! Visste inte hur jag skulle orka, för huvudsmärtan gör mig så trött. Men vi är bra på att sätta på locket och bara göra. Det var i vilket fall som helst väldigt trevligt. Vi var hos mamma och pappa och festade bokstavligt talat på smörgåstårta och sen gräddtårta. Mmm, det var så gott!

Sen pratade vi en stund, och det var så skönt att ha nåt som flyttar fokus från huvudet.

Till slut åkte vi hem och åkte först förbi stora vitsippedalar, kolonilotterna och hästhagarna som finns norrut från deras område. Jag har sett så mycket vitsippebilder att jag bara måste se några i verkligheten. Och det var underbart!

Sen åkte vi hemåt, och bredvid rondellen mellan våra områden var det valborgseld. Den var på upphällningen, men jag fick ändå en smak av den och folkskaran och stämningen och den underbara lukten av brasa.

Sen åkte vi in och tittade på nybygget. Såg mycket spännande där också.

Sen låg jag på soffan och tyckte synd om mig själv. När jag inte hade nåt annat att koncentrera mig på kändes huvudvärken så svår. Och efter nån timme, eller två, så var det som om nån stängde av en knapp i huvudet. Nej, inte stängde av, men växlade till en lägre växel. Så att jag kände det, från en sekund till en annan. Nu känns det uthärdligt, inte sådär som att jag kryper runt i mitt eget skinn och blir galen.

Kunde inte haft en bättre dag. Det skulle vara om jag hade orkat tvätta håret då. Men vad finns det morgondagar till?

3 kommentarer:

Monnah sa...

Bu för all migrän, men grattis till denna fantastiska dag!!! Till och med brasa! Det är mer än vad vi lyckats åstadkomma. :) Får se vad Swedish Heritage är kapabla till på lördag. Kram och fortsatt migränförbättring!

Cecilia summerar sa...

Så skönt att huvudvärken lättade! När jag hade en vidrig vecka med huvudvärk i december lättade den tillslut av 3 Pronaxen + 2 Alvedon + 1 Sarah Dawn Finer (konsert som klarades av gnm beslutsamhet och längtan) . Lättnaden var total.
Jag önskar dig fortsatt lättnad.
Kram

Anja Olergård sa...

Ja, allt utom konserten har jag provat, och lite mer faktiskt. Men så länge man inte säger hur mycket man tog till sin vårdpersonal, så räknas det väl inte? Ungefär som att kalorier man inte håller matbön för inte fastnar? För så säger man väl i din kyrka också :) Tusen kramar för omtanken. <3