En händelserik dag

Sov dåligt i natt. Kändes som om jag vaknade varje gång jag vände mig om. Eller rättare sagt som om jag redan var vaken.

Så det var inte jättelätt att gå upp ur sängen sex timmar innan jag brukar. Men jag hade i alla fall duschat igår kväll och det var tur! Jag hade nog inte klarat det idag.

Mikael tyckte min han var varm och sköterskan på neurologmottagningen frågade om jag hade feber. Jag trodde inte det, men har inte mätt feber på säkert tio år.

Botoxen gjorde grymt ont idag. Och då hade jag bottnat med Alvedon och ipren. Tydligen är sömnen en viktigare smärtstillande än värkmedicin. Ja fy, idag var det många jobbiga stick, men det går ju så fort och jag står ju gärna ut pga effekten.

Sen fick jag lunch från seven eleven. Det var som när man är på bilresa och stannar på en mack och glor runt för att bestämma sig för vad man vill äta. Mikael försökte köpa en jacka också på en sportaffär, men han använder bara en ofodrad sommarjacka och han har inte hittat nån än. Nu börjar de komma, och idag var det bara storleken det var fel på.

Såg tussilago, vitsippor och körsbärsblom.

Och kände mig väldigt världsvan när jag satt på hög pall i stort fönster och åt och tittade på folk som gick förbi. Jag kan inte minnas när jag senast glodde på främmande, gående människor.

Nu har jag legat i sängen i två timmar men inte varit lugn nog att blunda och göra ingenting. Ska försöka nu.

3 kommentarer:

AL sa...

Vissa dagar ær det en seger att man överlever. Idag verkar ha varit en sådan dag :(
Men du överlevde! :)

Sara sa...

Skönt att botoxen sitter på plats för ett tag framöver.
Och gratulerar till att sitta o se världsvan ut, sånt är så himla trevligt.

Monnah sa...

Grattis till botoxen! Jag antar att du är lite kraschad ett tag framöver, men jag hoppas att du hittar små stunder av njutning ändå. Kram!