Ny idol

Jag har ju förut haft en modeidol i den danska kronprinsessan Mary. Tycker fortfarande mycket om hennes stil, men hon har fått total konkurrens sen holländska A öppnade mina ögon för det holländska kungahuset. Deras drottning heter Maxima. Hon är så vacker, smal men inte anorektisk som Mary, Kate, Rania och Letitzia. Och det allra coolaste med henne är att hon har sånt liv i sig! Ibland vinkar hon bara sådär svalt leende som alla kungliga gör, men ibland ser hon charmig, rolig och fullkomligt magnetisk ut. Tycker jag, som föredrar den galna glädjen framför den svala. Även om jag personligen ännu inte har lyckats kombinera den galna glädjen med grace och stil som Maxima har. Men kolla in den här kvinnan. Hon lyser!

Här är hon med en av sina döttrar. Bilden är bara nån dag gammal, tror jag.

Och förresten har hon ibland riktigt galna kläder på sig. Inte riktigt min stil. Men det är ok, för hon kan bära det! Så mycket bättre med lite excentrisk skönhet än bara sval elegans. Tycker jag.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara hålla med, Maxima är mycket mer intressant än de där magra fruntimren.

Marie

AL sa...

Har alltid tyckt att Maxima verkar vara en Qvinna av allra bästa slag. Men att hon är excentriker i klädväg tycker jag verkligen är att ta i. Speciellt när det är sagt av en medelålders kvinna med fäbless för blommiga klänningar, spetsar, volanger och hattar och skor i starka färger som drömmer om tepartyn :)

AL sa...

Skor som drömmer om tepartyn :)

AL sa...

Syftningsfel ær bland det roligaste jag vet.

Harriet Klarin sa...

Ja! Ja! Tusen gånger hellre galen än sval!
Helgalna hälsningar
modren

Anonym sa...

Modren, nu känner jag mig nästan lite påhoppad... Vad är det för fel på min svart-grå garderob egentligen va?
/E

P.s. A-L, hysteriskt roligt, ja!

Monnah sa...

Det är så härligt med människor som vågar ta ut svängarna klädmässigt! Jag önskar att jag vågade mer, men ännu mer önskar jag att jag hittade de där kläderna som skulle göra mig excentrisk och spännande och exotisk. Undrar just var man köper sådana plagg... Inte här i Utah i alla fall. Här hittar man antingen polyesterdräkter upp till storlek 5XX eller lager-på-lager-plagg med chevronmönster och fuskblommor. Men så är det ju. I all vår strävan att vara "personliga" och "one of a kind" är vi också flockdjur som kanske inte riktigt klarar av att sticka ut om det inte är på ett sätt som "alla andra" också vill haka på. När det händer är ens personlighet inte särskilt personlig längre, eller hur?

Anja Olergård sa...

Mina skor vill absolut gå på tepartyn!

E, det är inget fel på din svartgråa garderob i strl 34, vi är bara avundsjuka. Smak är inte bättre eller sämre, bara olika. Och vi gillar olika!

Anonym sa...

34, icke sa Nicke... No reason to be jealous. Framför allt som jag inte har gjort något som helst för att "förtjäna" min vikt...

Harriet Klarin sa...

När jag tyckte hellre galen än sval, så tänkte jag faktiskt bara på personligheten.
Men den brukar ju avspegla sig i klädvalet.
Jag har lite svårt för det svala, von oben-överseende.
Fram för smågalet entusiastisk.
modren, inte så lite galen