Man ska ha husvagn

7 kommentarer:

AL sa...

Jag måste ha missförstått det mesta i livet, før det enda som verkar jobbigare æn husvagnssemester før mig ær husvagnssemester med massa prylar att stæda, damma och tvätta.

Harriet Klarin sa...

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR husvagslivet, men håller med AL: bort med alla onödiga prylar.
Vi höll på att köpa en ny husvagn (nr 6 i raden?)förra året men kände att vi var lite för gamla.
Och så klarar jag inte värmen längre. Suck.
modren, husvagnsfantast

Nilla sa...

Jag älskar husvagnslivet men utan massa extra onödiga prylar. Det ska vara så lättskött som möjligt. Tyvärr blir det ju inga långresor till medelhavet med vagnen längre.

Monnah sa...

Jag tror att husvagnsliv skulle passa mig om det fanns tillgång till AC och ett extra kylskåp så jag slapp påssoppor, trekantig skinka på burk och mesost på tub. Fast jag håller också med om att dessa vackra bilder bara är vackra och stylade bilder som skulle göra verkligheten rätt komplicerad. Dina och Ms sommarställen däremot... Får jag komma och hälsa på? ;)

Anja Olergård sa...

På den här bloggen får ni komma ihåg att det mesta är världsfrånvänt och bara menat att titta på, inte upplevas i verkligheten. Det mesta händer nämligen i mitt huvud snarare än i mitt liv. Och vem behöver städa en bild?

Sara sa...

Tänk att korrugerad plåt kan se så hemtrevligt ut!

En långvarig förkylning sa...

Så underbart! Försökte pynta vår folkabuss häromdagen, försökte hänga upp en ljusslinga, men om jag nu inte kan tvätta håret själv, varför skulle jag plötsligt orka hänga upp en ljusslinga liksom? Åsså vill jag ju tapetsera precis som på första bilderna! Men får nöja mig med några wall stickers, köpt fjärilar som jag snabbt kan sätta upp i samband med nästa vårdbesök. Kuddar, matta och pläd inköpt också, som min man tycker verkar opraktiska. Han vet så lite ibland...