Dubbelfel

Jag stoppade in min vetevärmare i mikron. Kör den alltid på 1 1/2 minut.

På den tiden hann jag glömma att den var där, så den pep girigt att den var klar. Mikael har sagt att han vaknar av det ljudet, så jag lyssnade noga, men som väl var vaknade han inte.

Så då gick jag och la mig.

Men vetevärmaren i mikron och ingen ork att gå upp igen.

Tur att jag inte väckte honom. Han somnar inte om så lätt, och det vore ju illa om en sån som jag, vars största problem i livet, skulle störa nån annans sömn.

Och idag fyller mormor år. I himlen. Hon är jättedöd. Men det är inget aprilskämt.

Tydligen har Telia stängt av massa kanaler, 5,9,11, nån discovery tror jqg, två eurosport samt TLC. Folk säger på fejan att det måste vara ett aprilskämt. Men å andra sidan har det rapporterats i medierna sen före den 1 april, plus att om det vore ett skämt skulle kanalerna inte verkligen försvinna, och det har de tydligen, om inte konspirationen är så stor att det finns folk som säger att de är borta på skämt. Telia får jättemycket kritik, men jag undrar varför alla säger att det är Telias fel, det kanske är kanalbolaget som ska ha görmycket betalt. Ja, jag vet inte. Jag är ju som sagt både lättlurad och trögtänkt. Och glömsk! Men glad jag är ändå.

Förresten så märkte jag när jag migränmedicinavgiftades att jag fick mindre migrän med hjälp an naproxen, en antiinflammatorisk medicin. De tyckte inte jag kunde ta den som förebyggande, så istället har jag tagit ipren i stort sett varje dag, och det är så stor skillnad! Jag har minskat mina migrändagar från 3-4 i veckan till 3-4 i månaden, om jag minns rätt, vilket jag säkert inte gör. Jag ska kolla i min hälsodagbok imorgon, men det var verkligen längesen senast. Förutom den här veckan. Har haft slut på ipren sen den 29 och har haft migrän både igår och idag. Kan det verkligen vara så att inflammationen hålls i schack med daglig dos ipren? Det är ju så det känns i kroppen, när jag ber den förklara för mig. Vet inte ens om migrän är kopplat till inflammation, det får jag slå upp.

Ska försöka göra klart inlägget om marsresan nu. Ni märker om jag orkade eller inte.

1 kommentar:

Sara sa...

Vad glad jag blir att migränen minskat så drastiskt!
Ser fram emot marsresan, men du kanske ska kalla den aprilresa?