Heurekan var fel, men här kommer en annan

Jag har ju haft så svårt att somna men vaknat runt 13-14 ändå. Mitt förra heureka var att d-vitaminet gör att jag vaknar tidigare, så jag måste somna tidigare. Så långt allt väl.

Men jag lyckas inte somna tidigare. Omöjligt, ligger å gråter, står i köket och gråter, dricker varm oboy för att lura ner all aktivitet till magen. Dubbla doser av nästan alla sömnmediciner. Men det går bara inte. Med för lite sömn kommer migrän som ett brev på posten. Och med migrän följer att jag inte kan sova.

Men idag fyllde jag på min medicinerna. Skulle gjort det igår, orkade inte. Men då hittar jag inte burken med d-vitamin och inser att den måste ha tagit slut. För jag minns att jag på morgnarna har tänkt att det går riktigt bra att svälja alla pillren i en slurk (det är 9 st tror jag). Och det ska egentligen inte gå, minns jag. Så nu tror jag att jag har glömt fylla i d-vitaminet och att det är därför jag inte kunnat sova.

Så för säkerhets skull, för att ha både hängslen och livrem, satte jag mig i morgonrock, tofflor och solglasögon ute på baksidan (den sidan som har sol) klarade kanske tio minuter innan mitt huvud blev 40 grader varmt. Och jag blev så trött att jag gick rätt i säng.

Men nu ska jag nog börja sova bra, som vanligt, hoppas jag.

Däremot får jag inte komma till min bra läkare Mikael. Han är t o m fullbokad hela maj. Så nu ska jag få en okänd person som jag aldrig träffat att begripa min sjukdom och dess utveckling under 20 år. Jag ska ta med papper. Hade trott jag skulle få vänta några veckor på tiden, så att infon från stora sköndal skulle hinna komma under tiden, men nu fick jag tid redan nästa vecka. Så jag får väl förklara allt och säga att jag lämnar in ett kuvert när Skön har förklarat hur de vill att det ska gå till.

Men jag ska sova i natt. Baske mig!!!

Och imorgon ska jag få botox!

3 kommentarer:

Monnah sa...

Alla goda vibbar som finns skickas här!

AL sa...

Om du inte får din bra läkare så håller jag tummarna för att du får en som är ÄNNU bättre! Sånt kan ju också hända! Och så håller jag tummar och tår för d-vitaminet.

Anja Olergård sa...

Inatt gick det inte bra och nu måste jag gå upp och göra mig redo för botox. Era hurrarop betyder SÅ MYCKET!!!!