Ojdå

Snälla Monnah svarade på ett inlägg jag inte kom ihåg att jag har skrivit och jag förstår att det gjordes post sömnmediciner. Det märks så tydligt på stavfelen, skrivfelen, oordningen, mångordigheten. Jag trodde jag hade bestämt mig för att inte publicera blogginlägg på nätterna. Igår har jag också hittat en vara på Marketplace och frågat om den finns kvar. En halvtimme efter att jag släckte. Utan minne av det. Virus i Facebook eller sömnpiller.

Jag har blivit medlem i H&M och får hemtransport gratis. Sen när man har provat kläderna kommer de och hämtar kartongen igen om man vill lämna tillbaka något. Också gratis för medlemmar. Så man slipper få nåt till återvinningen!

Så jag handlade några reagrejor som jag är nöjd med. Ett par underbara rutiga byxor men de var helt felsydda och ramlade av mig. Jag behöll 7 plagg varav ett var en scarf så sex plagg. Har för lite långärmade kläder och det behöver jag på vintern, då duger inte 3/4-ärm.

Men sen har jag köpt sex zizzi-blusar på Tradera också. Så nu är jag färdig för i år. Jag vill ju köpa örhängen, nagellack, massa sånt, och skönhetsprylar. Fast ÖB hade batiste torrschampo för 29:- fast de kostar minst 47:- på nätet. Då vill man ju gärna köpa där istället. Jag vill gärna ge en julklapp till min hemtjänstperson och först tänkte jag köpa en bodylotion från Lancome, sån som jag har, men så tänkte jag att det blir superskumt om hon luktar som jag. Sen tänkte jag köpa nagellack men hon får så torra naglar med nagellack så de skivar sig. Så en nagelolja kanske. Sen tänkte jag ett doftljus, men hon har nästan inget luktsinne kvar efter att en häst sparkade henne i huvudet, om jag minns saken rätt. Vissa starka dofter känner hon men ibland luktar det brand i näsan. Så jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Sen vet jag att hon gillar att gå ut och äta julbord och då tänkte jag att hon och jag kan äta julbord och så bjuder jag henne. Men är inte det lite skumt, att hon får gå med personen vars nakna kroppshydda hon nyss tvålat in? Man går ju ut och äter med chefen, så det kanske är ok.

Men så ska jag komma på vad jag ska ge sköterskan på neurologen där jag går varannan månad för botox. Det är ännu svårare för jag vet inte alls hur hon ser ut som privatperson, om hon gillar doftljus, nagellack, lyxig bodylotion, ansiktskräm kan vara svårt om man har fet eller torr hy osv.

Men nu glömde jag vad jag skulle skriva på riktigt.

Kanske tur, jag skulle ju inte skriva när jag har tagit sömnpiller. De har nog inte satt igång sin värsta attack än, men plötsligt går man från lucid till rambling på en mening. Jag sparar er det den här gången. Inte för att det ovan var nåt annat än rambłing. Men jag ska sluta kritisera mig själv. -- Jag är fin och snäll och rolig och gör mitt bästa. Oavsett vilket så duger jag som jag är.

P.S. Jag kollade på Ecco och hälften av stövlarna skulle jag hellre stanna hemma än ha på mig, och så har de andra boots, där man ser på bilden vad gott lädret luktar och då tänker man att 1699:- väl är ett helt normalt pris för fotbeklädnader. Jag har inte köpt dyrare stövlar än 1200:-, men så var det också ca 15 år sen.

Men jag lägger gärna 2 000:- på ett par riktigt snygga stövlar. Min kusin Charlotte hade ett par stövlar som var mouthwateringly fine på mormors begravning. Så förtjänar alla stövlar att känna sig.

Bye for now, jag har fortfarande inte kommit på vad det var jag skulle säga, så jag slutar här. Puss och kram.

3 kommentarer:

Humlan sa...

Du är för härlig Anja! 💕😘 Älskar att läsa om dina tankar och funderingar, tokigheter och härligheter i din vardag och allt mellan himmel och jord, blandat med klokskap och humor från din vassa och finurliga penna!
Vad skönt att höra att du fått en ny sömnmedicin som funkar! 🙏 Så glad för din skull💜💜💜

Anja Olergård sa...

Men snälla du, vad glad jag blir! Faktiskt mållös, men det betyder jättejättemycket!

modren sa...

Anja kallades faktiskt för humlan när hon var liten bebi. Rund kropp och spetiga armar och ben som stack ut. Var sällan tyst. :-) And she rambles on. :-)
modren