Så coolt!!!

Skrollar lite på fb, ser reklam för BoKlok i Vagnhärad. Jag får mycket liknande reklam och jag brukar ofta klicka på lägenheter till salu. Vagnhärad kanske är Trosa, fin lägenhet i alla fall, och kolla bokhyllan, där står böckerna i färgordning, vad underbart! Och så ser det så skönt ut med öppen balkongdörr, och fint med teal, och tjejen har långt fint hår, men vänta, DET ÄR JU ELLEN! Så min syster är alltså reklam för Ikeas BoKlok för att hon både är så snygg själv och har inrett sin BoKlok-lägenhet så fint. Hur häftigt är det!


Såg min brors vardagsrum i reklam för nån månad sen.

Jag har i alla fall stoppat in mina rena underkläder i lådan innan jag har använt dem en gång till. Ibland ligger de på bänken ovanför torktumlaren tills man har använt upp alla en gång till. Så vi kommer inte att hamna i nån reklam snart. Men jag är så stolt över Ellen!

3 kommentarer:

modren sa...

Får du betalt för den reklamen, E?
modren, alltid på hugget

Anonym sa...

Nej! Men jag fick ett presentkort på 2000:- på Ikea, när de gjorde den ursprungliga artikeln för 2 år sedan. Det var inte illa det.

Anja Olergård sa...

Du är väl fortfarande den enda i familjen som har fått betalt för att visa sitt utseende.

Har de rätt att fortsätta använda bilden i reklamsyfte, inte bara i den ursprungliga artikeln? Det har de säkert tänkt på från början...