Min gamla käpphäst

Jag brukar ju säga att jag tycker så illa om när folk på bröllopsklänningsprogrammen säger att de vill ha en supersexig brudklänning. Verkligen inget fel på att vara sexig, jag önskar ofta att jag var lite sexigare själv, men just i kyrkan tycker jag det känns lite skumt. Jag har väl berättat om enäggstvillingen som sa att hennes klänning måste vara genomskinlig? Alla har inte heller samma smak som jag och det är ok, folk gör verkligen som de själva vill, men jag får tycka vad jag vill på min egen blogg.

Men nu har jag hittat en bild som säger mer än 1000 ord. Jag tycker i alla fall mer den vänstra ser ut som nån som kör tema vitt på karnevalen i Rio. Perfekt till bröllopsnatten men inte bröllopsdagen. Nån hade förresten tre klänningar för olika moment under dagen. Har man så mycket pengar får man absolut gärna köpa den lilla saken på bilden. Men kanske inte till ceremonin. Kanske nåt som Beyoncée har på scenen?

Jag hävdar förresten att min smak är "rätt" för att de kungliga aldrig brukar ha vulgära brudklänningar. Men jag vet att alla inte har dem som stilförebilder. De där Kardashians t ex är ju väldigt populära.




1 kommentar:

modren sa...

Moraltanten förfasar sig.
d v s modren