Vilken surdag!

Hade mer huvudvärk än igår, så det blev jag sur för.

Sen har jag tröstshoppat tre klänningar på tradera, fyra faktiskt, jag har ju så stor användning för finklänningar numera. De kom i posten idag, och alla tre var helt värdelösa. De skulle ha varit 1-2 storlekar för stora för mig men satt som skruvstäd och jag såg fruktansvärd ut i dem alla tre. Värdelösa klänningar blir man sur över, att behöva klaga och skicka tillbaka blir man sur på, och att se fet ut i spegeln blir man riktigt sur på.

Sen lagade jag middag, stekte champinjoner och gjorde nån sorts kasslergryta med purjo, vitlök och örter, men jag drog bara fram stolen men satt inte på den. Sån dumhet (envishet?) blir man sur på, och sen när jag åt maten var jag också sur för jag hade förväntat mig att det skulle vara godare. Fast jag gillar egentligen inte kassler och champinjoner, så vad trodde jag?

Sen fick jag endometriossmärta i magen, värre än igår.

Sen glömde jag att ta treo när jag var uppe, så jag fick släpa mig upp ur sängen för att hämta, och sen glömde jag av den (ni förstår att här är det fullt av orsaker att bli sur över) så när jag tog den hade det gått för lång tid efter middagen så jag fick ont i magen (sur) och kom till slut på att det blev bättre om jag satt upp (bra) men jag orkade egentligen inte sitta upp (sur).

Och så har jag gått med rekordäckliga naglar hela dagen, har tvättat händerna som en tok, men det är för att jag skulle till sköndal igår men hade inte tvättat håret på fyra dar, så jag tog rekordmycket torrschampo i håret (det funkar för håret ser perfekt ut) men jag har ju så ont i skalpen så jag masserar åmig med fingertopparna hela tiden och ser ut som en riktig gödselbonde under naglarna (sur).

Ja, och sen var det några så väldigt dumma kommentarer på facebook som jag inte hade brytt mig om en annan dag, men nu kan ni gissa hur det gick. Behöver kolla på roliga klipp av modeller som ramlar på catwalken. Nej, behöver inte skratta åt nån denna sura dag, jag behöver hjälpa nån.

Och det kom jag just ihåg att jag gjorde förut.

Nej, det känns inte bättre än, men ge det fem minuter i alla fall! (Jag var inte sur när jag sa det, men det låter rätt surt faktiskt. Är det då man stoppar in ett smiley face?:-))

2 kommentarer:

Monnah sa...

Här kommer lite kompletterande bas... Det låter som att det hade behövts rätt mycket kaustik soda för att kompensera... Tror dock att din taktik kan hjälpa även om det tar lite tid! Kram på dig.

Anonym sa...

Skrattade lite hær før jag köpte i tjugoårsåldern creme fraiche med franska ørter i just tron om att det skulle bli gott med svamp och kassler till. Men det blev aldrig så gott som man tänkte. Surt på fel sætt vill jag minnas. Grædde ær bættre då. Men crème fraiche, spenat och kassler har jag før mig funkade. Med stekta champinjoner vid sidan om.

Fast mest skrattade før att du skrev så roligt om att vara sur. Sura tanter ÆR ganska roliga. Speciellt om de ær välformulerade.