Skrik!!!

Jag tog en treo comp idag också, tillsammans med mina morgonpiller. Men jag glömde att äta nåt. Så när pappa kom med hembakat bröd så åt jag en fralla, som var så god, så god, men sen fick jag värsta magontet. Skrek och grät högt, kallsvettades, vaggade, bad med sprucken röst att Gud skulle hjälpa mig. Tror jag har fått såhär tidigare när jag har tagit mediciner på fastande mage. Hjälp, vilken smärta. Jag vågar inte flytta mig från den position jag är nu, men svetten rinner längs ryggen för att jag sitter upp och det orkar jag inte. Så jag och min svettiga kropp måste lägga oss ner i sängen. Är livrädd för att skifta läge. Magen gör fortfarande ont, men inte så jag skriker och gråter.

Nej, det gick inte. Nu har jag skrikit och gråtit en lång stund igen. En halvtimme kan kännas som en evighet. Gick upp och drack mjölk, stod framböjd och vaggade tills jag höll på att ramla ihop av trötthet. Sitter i sängen nu och det gör inte mer ont än att jag kan sitta upp och andas försiktigt.

Fast det växer. Snälla, inte mer.

Jag hade tänkt duscha idag. Glöm det.

Nu kommer det igen. Som en våg som drar in över en. Jag trodde detta skulle bli en smärtfri dag. Jag är tröttare än nånsin.

8 kommentarer:

Monnah sa...

Aj.

AL/Scandinavian Christmas sa...

att kroppen torterar sig själv, det är vansinne. Hoppas åtminstone att urladdningen ger dig nog utmattning att sova megalänge och djuuuuupt. Stackare.

Harriet Klarin sa...

Och vi som ville vara snälla med vårt nybakade bröd...
Du tar väl Omeprazol i vanliga fall? En om dan? Du kan ta en extra kapsel i såna situationer, den hjälper snabbt.
modren

Anja Olergård sa...

Ni var snälla med ert nybakade bröd! Mikael sa också att jag skulle ta extra omeprazol i såna lägen, hade inte en tanke på det. Nu har jag gjort en fin burk så jag kanske kommer på det. Kan ju ta varje gång jag tar treo comp. Tack för rådet. Och brödet har varit jättegott!

Anja Olergård sa...

Kroppen torterar sig själv, det var ett bra uttryck! Både mikael och mamma sa att jag ska ta extra antacida i såna situationer, så jag känner mig lugn för närvarande. Men inte sov jag bra inte. För utmattad. Måste vara lagom. Men tack! <3

Harriet Klarin sa...

Men inte mer än två Omeprazolkapslar på en dag!
modren

Anja Olergård sa...

Ok!

Sara sa...

Vad hemskt! <3