Kasta en tomat

Galningen med håret, som jag brukar kalla honom när jag inte kommer ihåg vad han heter, vilket är för det allra mesta, jo, Donald Trump. Jag börjar om, det blev redan för långt. Donald Trump har visst sagt att om nån ser nån som är på väg att kasta en tomat (mot honom antar jag) så ska de bara slå ner honom, och Trump står för de juridiska kostnaderna i samband med det som lär bli ett åtal. Åsikten att han ser sig själv som Gud, vill bestämma över världens gång, är förälskad i makt, tror jag inte är lättare att bevisa än i just den kommentaren.

Jag har också en åsikt. Jag vill också uppmana er som ser nån med en "tomat": Om ni ser nån som är på väg att slå in rutorna på en ambulans, kasta sten på brandmän eller kasta en handgranat mot en polisbil, slå dem bara. Knocka dem, rejält, no questions asked. De förtjänar smörj!

Inte för att våld löser nåt. Men är det nån som ska få stryk så är det de som skadar dem som räddar oss andra. Jag hade inte tvekat en sekund att sikta med luftgevär eller dra sabeln (värre vapen har vi inte) mot den som ville mäcka med ambulansen när Mikael låg och var blå i ansiktet och inte andades. Jag lovar, jag hade knäckt näsan på dem, jag hade sprungit ut med eld i ögonen, påklädd eller ej. Jag hade skrämt dem, jag hade fått dem att tro att jag var galen. (Som Eva B när hon är gravid och folk buskör på hennes uppfart.) Att ge sig på räddningstjänsten gör mig galen!

Nu när jag har gjort mig själv så uppjagad måste jag säga också att det är helt rubbat att om man våldtar nån fint och ordentligt, en i taget, så räknas man inte som grupp. Det kan vara bra att veta. Semestrar blir ju billigare om man bara behöver köpa en flygbiljett, som bägge använder, men ordentligt, bara en i taget.

Ge mig goda nyheter! Ge mig hopp om mänskligheten!

Inga kommentarer: