Nu förstår jag

Torrschampo är ju den bästa uppfinningen sen tvättmaskinen, jag fick ett i julklapp som är long gone. Så hittade jag nån firma på nätet som sålde dem för bara 45:- styck och med fri frakt. Jag vet inte vad jag trodde. Låter nåt för bra för att vara sant, är det nog för bra för att vara sant.

Ja, men flaskorna kom, jag har visserligen inte provsprutat, men de ser helt normala ut, har bara typ en polsk innehållsförteckningsklisterlapp på, annars ser de normala ut. Tänkte att de kanske köpt ett stort lager från Polen, som säkert har lägre prisnivå än vi har.

Men nu vet jag vad haken var. Det var inte mina pengar de ville åt, det var min mailadress. Jag har redan fått tre mail med "fantastiska erbjudanden". Så ofta får jag inte ens mail från fotofirmorna jag använt. Men vet de inte om att jag kan skicka alla deras mail, oöppnade, direkt till papperskorgen utan att ens se dem? Jag ska inte bli störd förresten, är de lika billiga när jag behöver fler så har de ju redan fått min adress...

Förresten får Mikael fortfarande mail från Allt om bröllop, för att jag anmälde oss till att vinna en bröllopsresa. Innan vi gifte oss alltså, 2009. Hur tänker de? Att det är dem han ska tänka på först om han skiljer sig/gifter sig igen??

Inga kommentarer: