Happy St Patrick's Day

Jag vet inte om dagen firar någon särskild Paddy, eller någon särskild händelse. Jag vet att en del barer färgar ölet grönt och att vissa floder också färgas gröna dagen till ära. Vilka vet jag inte, så jag kan inte kolla om jag är välinformerad. Kanske Boston har nog många irländare för att färga floden, ni får googla själva. Själv är bäste dräng, som det ju heter.

Däremot har jag helt snöat in på det där att det ska vara grönt idag. Här är lite av det jag tycker om. I grön variant.

4 kommentarer:

Monnah sa...

Jag älskar verkligen grönt! Ögonfest.

Harriet Klarin sa...

Många sköna gröna bilder där. Elefanterna!
"Se, gräset är grönt." (Fröding)
modren

Anonym sa...

1. HELLO COLIN!!! <3
2. Ja, verkligen många fina. Mina favoriter (förutom den uppenbara, se punkt 1) var krigarkvinnestatyn och den gröna klänningen som inte satt på någon modell utan var ensam på sin bild.
3. Återigen konstaterar jag att du och jag har MYCKET olika smak i skor. (on that note, jag väntar fortfarande ivrigt på de utlovade inläggen om skor, kläder samt "annat" dedicated in my honor and according to my taste...)
/Of course me

Anja Olergård sa...

1. THE PLEASURE IS ALL MINE.

2. Det är Joan of Arc!

Visste det med klänningen. Du kan väl gissa också att jag föredrog den långa i Elie Saab-stil, fast jag vet inte om det är hans.

3. Skorna har jag redan gjort! Tror du kan söka på bestulen, annars heter inlägget Dagens tema: skor och är från i december. De andra grejerna har jag lite fastnat på, har lite svårare att pricka in. Och vet knte i vilken ände jag skulle börja. Förslag?