Utflykt!!

Man kan ju knappt tro det, men Mikael och jag var på bio idag, lokalbio i Brandbergen. Vi hade rullstol och nackkudde och allt gick hur bra som helst. Vi såg En man som heter Ove. Jag hade trott det skulle vara en komedi om hans fixa idéer i föreningen, men den var mer en livsfilm. Massa klyschor, givetvis, eller kanske inte givetvis, men det var en hel del saker som gick som man förväntade sig för att hela handlingen byggde på klyschor. Men det var ändå fint. Som en reklamfilm för att leva, älska de sina, öppna sig för främlingar så kanske de blir vänner de också.

Sen är jag glad för att sätena var så höga att jag kunde luta nacken med nackkragen, och hade dunjackan som ryggkudde. Och sträckan till brandbergen jämfört med att åka in till stan, det var sååååå smidigt. Ja, en alltigenom trevlig upplevelse. Hörde vad folk sa också, så jag satt och fattade vad som hände! Och det var inga explosioner och k-pistar så ljudnivån var below migraine.

Underbart. Och så har jag fått så många fina komplimanger av Mikael idag är att jag är alldeles lycklig.

Vi tackar surskallen Ove för en mycket trevlig dejtkväll. Eller eftermiddag. Det var vi och salen fylld av pensionärer kl 17.00. A first. Men jag var inte yngst, det var två par ungdomar där också. Men annars hade alla vitt hår.

7 kommentarer:

Monnah sa...

Jag absolut älskade boken. Grät och skrattade om vartannat...

Monnah sa...

Roligt att utflykten blev så lyckad!

Harriet Klarin sa...

Jag gillade faktiskt inte boken; jag har så svårt för surkartar till och med i böcker. De stjäl min lilla energi.
Men jag är superglad för er ovanliga utflykt! Det är så roligt med utflykter!
Träffade Camilla f d M i kyrkan idag, apropå utflykt. Har inte sett henne på hur många år som helst. Hon var med sina föräldrar. Hon var helt bländande vacker. Tänk att en del blir vackrare och vackrare. Vi andra får satsa hårt på insidan. (Obs! Sagt utan minsta bitterhet.)
modren

Anja Olergård sa...

Camilla? Olas fru? Henne ser jag "jämt". Hon ser ut som en filmstjärna.

Harriet Klarin sa...

Mäenpää.
modren, bländad

Eva sa...

Åååååååå, vad härligt för dig! Så väl unnat!

Sara sa...

Å vad kul med bio! Jag var på bio för tre år sedan, funderar på om det inte är dags igen snart!