Min sorts humor

Sheldon sa nyss (det är pilotavsnittet som går igen) att om man bara ändrar en trappas trappstegshöjd med två millimeter så ramlar de flesta. Man ska inte tro på allt man hör på tv, men jag kan gott tänka mig att det är sant. När jag bodde i Borås för tio år sen så neg bussarna när man gick av, men en gång neg den inte lika mycket som den skulle och då ramlade jag handlöst på marken. Rev upp ett hål i min vinterjacka. Ja, jag har inte kommit till rubriken än, min sorts humor. Jag fastnade på det där med att flytta trappstegen.

Det roliga jag tänkte på är att apropå att flytta saker, så är ett grstligt prank tydligen att när nån är bortrest, så flyttar man alla möbler två centimeter och när de kommer hem kommer de att snubbla på och gå in i allt. Görkul. Om de inte skadar sig på riktigt. Gör det för ont när folk ramlar och slår sig så tycker jag inte det är kul, men ett litet fall är jätteroligt. Jag är lättroad på det viset.

Jag har bara kommit på att problemet med att flytta på allt i nåns lägenhet är att man inte får se dem snubbla och vad är då vitsen? Sitta hemma hos sig själv och föreställa sig hur folk ramlar? Gratis underhållning, fast bara gratis, inte roligt.

Gå försiktigt.

2 kommentarer:

Harriet Klarin sa...

Jag tänkte genast på de där små minisyntarna som vi hade några stycken av, förutom pianot/flygeln. När tangenterna inte hade fullstorlek, samma som pianot, utan var lite smalare, kunde jag inte spela längre.
"Träning i fingrarna", Anja! :-)
modren

Anja Olergård sa...

Haha, vad festligt!!