Bästa tipset

Fick en burk nagellackborttagningsmedel i julklapp. Men den har typ skumgummi i också, så man stoppar ner fingret, som då omges av skumgummi, och sen drar man upp fingret igen. När jag hade haft ljust nagellack härom veckan satte jag bokstavligen bara ner fingret och drog upp det igen, inte nån väntetid alls nere i burken. Helt makalöst. Och jag som alltid avskytt bomullstussar. Vilken lättnad!

Nagellacket på bilden är från Ellos, deras egen billiga sort. Typ 30 spänn. Och det var precis lika bra som vilket dyrt märke som helst, lättmålat, jämnt i färgen. Nu har jag ett nästan likadant från OPI på mig och det är flammigt i färgen och hade en för bred borste. Så allt dyrt är verkligen inte bättre. Fast i och för sig målade jag bara ett lager, fast flödigt. Då är det nog mitt fel.

Det var dagens nagellack, det. Älskar att ha nagellack. Äääälskar.

6 kommentarer:

Harriet Klarin sa...

Elegant hand!
Och du tror att jag tänker börja med nagellack nu? :-)
modren som också avskyr bomull

Anja Olergård sa...

Min burk kom från Lindex. Jag tycker VERKLIGEN du ska pröva! Om du klarar att måla, det gör man ju inte liggandes. Men släng dem annars. Det var inte mina färger.

Anja Olergård sa...

Tack för komplimangen. Jag tycker bara jag är lite för tjock för mina ringar, så omedvetet lät jag nog bli att lägga märke till komplimangen. Men jag måste bygga upp mig själv, så tack!

Harriet Klarin sa...

Jag tyckte verkligen att din hand ser smal ut. Mina händer ser mycket korvigare ut. Eller ska jag säga kurvigare?
Och varför är vi så besatta av utseende i allmänhet och tjock och smal i synnerhet? Är det inte dags att sluta med det?!
modren, pleasingly plump

Anja Olergård sa...

Tvinna och Susannah säger att man inte ska vänta på att bli smal igen, för det kanske man inte blir, utan man ska klä sig nu som om man är en pingla (så att man blir en pingla!) för det är man.

Amen.

Anja Olergård sa...

Trinny. Är verkligen trött på besserwissern jag har i telefonen.