På förekommen anledning

Name five weaknesses you have.

1. Köpa skor.

2. Köpa böcker, och läsa dem, om jag kunde. Så jag köper inte ens böcker längre. Vad jag minns i alla fall!

3. Resa. I brist på ork, pinna vackra resmål på pinterest och plöja resebyråerna specialerbjudanden och LÅTSAS. Och så har jag ju den månatliga utflykten som jag gör här på bloggen, med dem som vill följa med. Det hänger lite på att jag inte bara ska sätta in sju bilder från Wikipedia, utan göra det lite roligt och levande, och det går ju sådär. Jag tror faktiskt att August var Sardinien, och den måste jag ju göra på stort allvar, för det är ett av mina drömresmål. Men det får gå som det går. Ni kan lägga era "reklamationer över tidvis trista och oengagerade reseberättelser med bara bilder" i det där runda arkivet. Jag gör så gott jag orkar.

4. Blommor. Få av Mikael, köpa ute om jag nånsin orkar med det, annars som vanligt leva mitt liv på Pinterest där jag har en väldigt diger anslagstavla för blommor. Men jag delar i alla fall med mig av dem på måndagarna.

5. Jag har dille på inredning, och lyans nuvarande utseende beror mer på brist på ork från min sida och brist på plats från Mikaels sida. Om jag hade energi skulle jag rensa, sälja, kasta gamla cd:ar och fotoalbum (efter att ha rippat och scannat de viktigaste). Göra av med!!! Jag älskar det på nåt vis, fast jag tyvärr också älskar att skaffa nya saker. Det ena är väl en förutsättning för det andra.

Helst skulle jag vilja flytta också, för att det är roligt med nya rum, nya färger, nya utsikter. Men vi vill inte längre bort från stan och då är det inte mycket att välja på. Förutom drömmen om den där lilla villan i skogen. Jag vill i alla fall flytta mindre nu när fönstret i sovrummet inte behöver vara öppet längre.

Inga kommentarer: