Jippi! Jag förlorade!

Den där natten när jag bjöd på massa grejer på tradera har fortfarande efterverkningar. Men ett par bruna eccoboots förlorade jag precis. Det var skönt. Jag ville aldrig ha dem. Nu är det bara en klänning kvar, men mitt bud är på hela 2:- plus 21:- i frakt. Så det är nästan så att jag hoppas att jag vinner den.

Den vinröda klänningen som såg så tältaktig ut var inte alls så illa som man hade kunnat tro! Efter en rejäl tvätt kan jag till och med tänka mig att ha på mig den. Om jag bara får anledning, rättare sagt ork, att gå nånstans nån gång. Hade tänkt bjuda Mikaels barn på kinarestaurang i centrum, men jag orkar inte det så det blev middag och köpetårta här hemma istället. Inte för att man måste ha klänning på sig på lokala kinskrogen, men ja, det är inte helt organiserat i skallen. Men ni är så smarta så det går bra.

Heja den som vann mina skor! Dagens mest lättförtjänta hundring. Man kan tjäna massor på att låta bli att köpa saker.

Förresten fick jag en katalog i förrgår från Peter Hahn. Nej, jag hittade den i förrgår, den har nog legat underst i nån hög rätt länge. Men där hittade jag en jättesnygg, välskräddad dubbelknäppt ytterkavaj i trenchcoatbeige. Verkligen snygg. Men 6000:-!!!!! Sex tusen?!?! Om man har så mycket pengar att bränna på kläder, inte köper man dem från ett tyskt postorderföretag?

Förresten tittade jag igenom sortimentet av Christian Louboutin-skor på net-a-porter. Ett par låga, svarta, blev jag jättesugen på. I ett annat liv, där jag är så rik men först har botat alla sjukdomar och gett alla fattiga mat (och en spade och fröer och ett metspö och en ko, så de kan få mat resten av året också). Här är de, och de heter Balcross och kostar bara £465. Billigare än en postorderjacka :)

Inga kommentarer: