Min nya vana?

Igår natt släckte jag lite sent för jag var upptagen av nåt på telefonen. Idag minns jag vad det var. Med viss hjälp av ett e-mail från tradera som säger att jag har vunnit auktionen! Ojdå, ska jag börja köpa grejer påverkad av sömnpiller igen. Det har ju gått så bra så länge... Som väl var har jag bara hittills köpt en klänning för 25:- plus 35:- i frakt. Men jag vet inte, och vågar inte kolla, vad jag också har högsta budet på. Blev i a f överbjuden på en desigual-scarf när den gick över 130:-. Alltid nåt!

Och om ni noterar den tidiga timmen, så drömde jag att den kinesiske mördaren i Borlänge was humping his granne, ja, som en hund, inte särskilt litterärt, och då fick jag så ont i mina kvinnliga organ i magen att jag gick upp på toa och nästan grät av smärta. Efter 20 minuter av svår smärta klingade det av. Jag måste ju ha några endometrioshärdar som jag kommer åt på nåt vis. Det är precis den smärtan. Måste gå till gynekolog. Nu försöker jag lugna mig och somna om. Men det är lite jobbigt att bli väckt av sån smärta. Jag var förresten halvvaken, för jag visste ju vad den kinesiske mördaren hade för planer med sin stackars granne. Inte kul att vakna mitt i en dröm, för då är det fortfarande verkligt för en. Och den stackars tjejen, som har Julia Roberts som mellannamn (!?!), går snart ett blodigt öde till mötes. Det vill man gärna ha ordentligt avslut från, i sömnen. För nu känns det som om det är verkligt och det är inte en bra sinnesstämning för att somna om.

Det finns kanske en bättre metod än att sätta galenskaparna på pränt. Typ läsa nåt annat. Och att gå in på tradera känns lite som en mardröm det också, så det får bli några inredningsbloggar. Hoppas jag får fem timmar till, helst sex.

Inga kommentarer: