Förföljs jag av robotar??

För inte så länge sen rensade instagram upp i sina... nånting, robotar, så folk blev av med massa följare som alltså inte hade varit människor utan program. Jag miste inte en enda av mina följare, jag har nog bara en handfull eller två, vilket är generöst av dem med tanke på att jag satt in typ tre foton sen jag skaffade kontot. Men jag gillar att titta på andras liv.

Och just det, apropå följare, så rensade jag lite på Pinterest igår och blev totalt chockerad över att jag hade över 17 900 följare! Jag vet inte om det är mycket eller lite med deras mått mätt, trendenser och Elsa Billgren har väl trippla den summan, men jag är helt chockad! Nån har gillat inte bara en av mina bilder utan två, och gjort det enorma åtagandet att de vill se ännu fler! Men håll i hatten (en av mina favoritanslagstavlor är förresten hattar, jag kan visa några en annan dag), idag när jag skulle se om jag hade kommit närmare 18 000 så hade jag redan halkat upp på 18 100+! Vill ni börja lägga pengar på betting kan jag kanske erbjuda nåt om å gissa datum för när jag går över 20 000 följare. Detta kommer givetvis att sammanfalla med när mitt huvud exploderar av uppumpad fåfänga.

Annars rekommenderar jag gärna Pinterest. Utan ersättning såklart, de vet nog inte ens vem jag är. Jag drömmer mycket, och på Pinterest reser jag, bygger hus, inreder på bredden och höjden: bibliotek, matsalar, sovrum, snuskigt stora badrum. Jag anlägger prunkande trädgårdar, sparar foton på söta barn och bebisar och käcka idéer att leka med de befintliga "barnbarnen" och syskonbarnen. Jag följer några starka och vackra kungligheter, med drottning Rania av Jordanien i täten, jag samlar årstider, färger, blommor, brudklänningar, mode och vintage, skor, väskor, smycken, långt hår, kort hår, sminktips och andra häxerier, roliga saker, allvarliga saker, saker om ME, och den som heter Sverige och som har semlor, jordgubbar, röda stugor med vita knutar, snöklädda granar, midsommarstång. Ja, man blir lite rörd att vara svensk.
......

Det här inlägget låg i utkast, så jag ska faktiskt kolla vad jag har nu. Om alla följare kunde skicka en femma till mig så skulle jag bli rik! Nu är jag bara storhövdad och fåfäng och glad. Skönt, för jag lipade så snoret flöt förut idag. Har vaknat för tidigt tre dar i rad, och har haft folk hemma två dar i rad, så jag är mer förstörd än vanligt. Men de där lipstunderna är jobbiga, fast de går ju över. Jag minns med tacksamhet att depression aldrig känns som att det ska gå över. Det var verkligen förfärligt. Nu till följarna:

18 632!!!!! Och detta är bara ett litet tidsfördriv som jag sysslar med när jag måste ligga och vila. Ojojoj.  

10 kommentarer:

modren sa...

En får väl gratulera till populariteten = livets mening...
ironiska modren

Anja Olergård sa...

Jag var ju aldrig populär i hjgh school, så jag tar igen det nu på Pinterest. Och med tanke på kvällens lip (vem är jag när jag inte kan nåt, uppeldat av Jag har sovit värdelöst i tre nätter. Ja, då tar man de fejkade komplimanger man får :)

Monnah sa...

Grattis! Och tack för dagens skratt, modren. :) Själv har jag 50-100 pers som behagar titta in på bloggen varje dag. Jag vet ju om släkten och några vänner, men är alltid lika nyfiken på vilka de andra är och om de faktiskt är där för att de vill läsa om vårt liv i Orem eller om de flesta bara halkar in på ett bananskal...

Pinterest blev stressigt för mig, så jag får bara gå in om jag har specifika saker jag letar efter. Det funkar bäst för mig, men vi är ju alla olika! Som inspirationskälla är den där sidan fantastisk, men samtidigt dödar den lite kreativitet. Det senaste året har jag hört "ja, det där har man ju sett på Pinterest" för många gånger för att det ska vara roligt.

Nu har jag inget mer smart att säga. Precis som att det jag sa var smart, hm. Nej, nu märks det att jag ska sova. Kram på dig!

Sara sa...

Haha, Modren!

Själv har jag noterat att folk ibland börjat följa mig på Pinterest, men de är bara att beklaga för jag är för trög för att fatta hur jag ska göra där, så det måste vara det tråkigaste i världen att följa mig.
Kan man vara hemlig och göra saker bara för sin egen skull? Kan jag få gå på pinterestkurs hos dig?

Anja Olergård sa...

Man få ha tre st hemliga anslagstavlor, som ingen ser innehållet i och ingen ser att man pinnar. Men tre! Det räcker ju ingen vart. Det gör ju inget om folk följer en och man inte pinnar nåt, på fb minns man inte vem man följer, där är bilderna det viktiga.

Anja Olergård sa...

Man få ha tre st hemliga anslagstavlor, som ingen ser innehållet i och ingen ser att man pinnar. Men tre! Det räcker ju ingen vart. Det gör ju inget om folk följer en och man inte pinnar nåt, på fb minns man inte vem man följer, där är bilderna det viktiga.

AL sa...

Alltså mina damer, det var i startfasen man fick ha tre hemliga. Nu mångamånga fler. Jag får också ett behov av att tillægga att poängen med pinterest ær att man snabbt och enkelt ska kunna dela idéer, inte bli en digital hoarder av hemliga mappar.

AL sa...

PS. De hemliga kan man dela med de man sjælv væljer att dela dem med DS.

Sara sa...

Å, jag som ville vara digital hoarder! Tänk att ha det på visitkortet!

AL sa...

Vad stort sker, sker i lønndom, så verka med iver kära fellow hoarders .