En vacker dröm

Livet hemma från Ikea visar hur man kan packa undan julen i vackra plastlådor. Inte jättevackra tomma, men när man organiserat i dem så blir det så underbart. Plastlådor som står på varandra. [Suckar drömskt]

1 kommentar:

AL sa...

jag känner precis tvärtom. Tomma lådor på en hyllplats ær det bæsta som finns. Det ær nær lådorna ær fulla och man ändå har grejer kvar som skræpar som gør mig tokig.
Några gånger om året känner jag før att bli asket. Jag vill inte ægna livet åt att packa upp och ner i lådor. Damma saker, underhålla ting.

Men så ær det ganska härligt att kunna dra fram vinterjackor och kälke nær vintern kommer, och lika härligt att ha badlakan på stranden.

Så jag har kompromissat och slænger skoningsløst. Men det ångrar jag också, før det blir så tråkigt att ha det sterilt.

Och så håller jag på sådær och velar fram och tillbaka mellan maxi och mini. Tænk om man ändå var en sån dær konstfacksestet, bara handlade en enda stor Snøbyrå på Asplunds før 45,000 och så lægger man 10 svarta plagg från Filippa K och Acne i den och sen var pengarna slut och så var det bra med det i tre år eller så. Lættstædat, prylbefriat och kalt.