Beige beige beige

Vår lägenhet var supermodern när den byggdes för sju (?) års sen. Den var områdets visningslägenhet och på den tiden skulle allt vara beige och caffe latte. Jag blir snart galen på att varenda vägg i hela lägenheten är beige. Drömmer om massa olika saker, starka färger, vitt, guldig lyxlook osv osv.

Så ser man ett antikt franskt tyg, och för en stund kan man tänka sig att beige väggar inte är världens ände.

4 kommentarer:

AL sa...

Antingen så ær huset minst 13 år gammalt eller så ligger era trakter minst 7 år efter. Eller så tror författaren att det ær år 2008.

Jag förstår att det dær tyget får dig att falla før dess perfekta accentfærger ær cerise. Såg väldigt snyggt ut hær på bloggen bredvid din brudbukett!

Harriet Klarin sa...

Problemet är väl att du har ärvt en viss ombytlighet. Vi tröttnar alldeles för fort. Här har vi bott nu i sex år och jag längtar efter att tapetsera om fast jag är nöjd med tapetvalet jag gjorde, jag vill bara ha omväxling. Inte så konstigt när vi tillbringar så mycket tid hemma. En gång om året skulle nån tapetsera eller måla om åt en så man slapp själv. Fast man kan väl inte byta ut möbler, gardiner, mattor etc varje år väl? När världen svälter.
modren

Anja Olergård sa...

Å hjälp, vilken DRÖM att byta inredning varje år. Jag har absolut den där ombytlighetsgenen. Fast jag kanske kan tänka mig två år på varje stil. Kanske.

Monnah sa...

Kan du förstå att jag näst intill försmäktar bland allt beige här? Beige ute, beige inne, beige i hjärta, beige i sinne. Jag vet att det låter urbota trist, men jag vill måla väggarna vita och slita ut alla beigebruna heltäckningsmattor och så vill jag genast lova bot och bättring över att jag inte är TACKSAM över vårt fantastiska hus. Fint tyg förresten.