Jag dånar lite

Här kan ni se ett par skor som jag föll totalt för! Jag är inte så inne på minimalism, om nu nån har tvekat om det. Min syster spyr nog lite av den här bilden, men vi är inte alltid på samma sida när det gäller design.

Jag kan tänka mig en cerise klänning till de skorna, såg Hollands drottning Maxima i nåt cerise härom dagen som jag gärna hade kopierat rak av. Minus hatt.

Jag ska försöka orka gå till kyrkan på söndag, det är sista söndagen vi börjar kl ett, sen byter vi tider med en av totalt tre församlingar som samsas om kyrkobyggnaden. Om ett har känts svårt att klara så blir inte elva en förbättring, om man säger så. Till och med fem skulle vara för tidigt för mig. Jag hade en rätt bra period rätt nyss när jag har för mig att jag brukade somna två timmar tidigare än normalt, men så fick jag för mycket migrän, och dels somnar jag inte bra av triptaner, dels är det massa lågtryck som ofta skummar till det för min hälsa. Så jag kämpar för min sömntid , kämpar för mitt huvud, kämpar för att gå till kyrkan. Egentligen funkar det bättre att inte planera utan bara sticka när det känns som en okej dag. Det var så vi hamnade på dejt i stan för några dar sen. Men kyrkan passar inte sina tider efter min hälsa, det kan man ju inte kräva heller. Det var fint nog att våra hemlärare (det där sociala nätverket jag nämnde) gav mig nattvarden senast de var här. Det var så intimt, bara vi fyra i vårt vardagsrum, och orden i bönen som välsignar nattvarden träffade mig mycket mer personligt än när man är en bland några hundra i kyrkan. Det var som att Jesus själv hade kunnat sitta i min fåtölj och ge mig denna symbolfyllda "måltid". Ja, ursäkta, ni som inte är troende, jag vill inte pracka på nån min tro, men det är min blogg och jag har inte bara me och nagellack i huvudet.

Men apropå nagellack, så såg jag ett utförande jag ofta körde med för 20 år sen -- ha olika färger på naglarna. Bra för den som inte kan bestämma sig, bra om man vill ha rött en dag, rosa en annan, lila en, orange osv, och då inte behöver måla om naglarna. Jag älskar det här med olika fast matchande. Som människor, ju :)

5 kommentarer:

Sara sa...

More is more! Jag har just avslutat (åtminstone tillfälligt) broderierna på min cerisa midsommarklänning, de går i orange-lila-grönt! Tyvärr kryympte den lite på längden, så jag måste nog förlänga den med en rand i sammet också. Diskretion är ingen hederssak, det är för fegisar och för dem med smak.

Klarins sa...

Ja hjälp vilka skor!
modren dånade inte så litet vid åsynen...
Kan tolkas hur man vill.

AL sa...

Ingen kommentar på skorna. Ingen kommentar upphöjt till två på naglarna. Maxima kommenterar jag med två tummar upp.

Anja Olergård sa...

Ja, har man inget snällt att säga ska man visst inte säga nåt.

AL sa...

:)