Bara goda nyhwter

Sicket flyt jag har! Feedly funkade inte på telefonen så jag tänkte starta om den. Och jag har visst slut på hjärna för jag visste plötsligt inte hur man gjorde.

Men efter fem minuter kom jag på att jag har en avstängningsknapp. Visst är det fantastiskt?!

22.10 ringde det förresten. Det är ju inte normal tid, och med hemligt nummer på displayen svarade jag ett extra tydligt Anja. Ingen där. Ringde igen. Svarade Anja lite barskt. Ringde igen! Då tryckte jag bara på och av på en gång. Sen tog Mikael telefonen och svarade hej en gång, ingen där på en minut. Och så en gång till, och en gång till. Den goda nyheten, undrar ni nu. Att ingen sov och ingen blev väckt. Och om vi har hjälpt några 12-åriga lymlar att känna sig coola, eller feta, eller vad det heter nuförtiden, så må det vara hänt. Bättre de tjuvringer oss än till 112. Tydligen är typ en tredjedel av deras samtal busringningar! Fy sjutton, när folk kanske håller på att dö eller bli våldtagna. Jag har säkert busringt nån gång i mellanstadiet, men där går gränsen. Man bråkar inte med polis, ambulans eller brandkår!

Idag klickade jag gilla på polisen i haninge på fejan. Vet inte vad det gör för skillnad, men det lilla jag kan, det gör jag (det låter lite förmätet att säga så, och ännu värre -- och såklart roligare -- blir det om man säger och lever efter devisen Det lilla jag vill, det gör jag.)

Vi får se hur hurtig jag kan vara imorgon. Inatt sov jag bara nio timmar och gick hemifrån, en alldeles olöslig ekvation. Så nu ligger jag i sängen flera timmar före läggdags och bara önskar mig en god natts sömn. Det kan bli riktigt goda nyheter. Eller nåt.

Inga kommentarer: