Heja Sverige

Jag vaknade och mådde dåligt. Orkade gå upp efter tre timmar, och då klädde jag på mig min fina scarf från Ralph Lauren och lite smink och så åkte Mikael och jag på äventyr. Vi firade nationaldagen på vårt lokala pizzahak och jag drack en Fanta dagen till ära, fast mest för att jag ska ta nya tag med lchf med början på måndag. Sen köpte vi lösgodis, i alla fall gjorde jag det, och varsin Magnum som vi åt bland får och hästar en minut utanför Västerhaninge. Det blev en liten, liten tur men jag orkade inte mer. Det var nog med intryck och kalorier och jag är nöjd. Grattis, Sverige! Och tack för att vi får ha det så bra här!

3 kommentarer:

Klarins sa...

Det låter härligt!
Men varför firar man med socker?
Vi har släppt alla hämningar sen Riga och jag har gått upp 2 kg på några dagars sockerkonsumtion...
Jag har kommit underfund med att det du kallar medicinmage faktiskt är sockermage!
Nya tag på måndag alltså! Eller varför inte idag?!
modren

Sara sa...

Nya tag idag. Efter förra veckans prövningar var jag tacksam att få fira nationaldagen i sängen och sedemera i soffan. Som alltid när jag är i det skicket firade jag även loss på i runda slängar två miljoner kolhydrater vilket jag försöker återhämta mig från nu.
Undrar om det finns nåt som smakar som kolhydrater, piggar upp som kolhydrater, men som är läkande för trasiga magar? Nåt i stil med Mary Poppins medicin?

Anja Olergård sa...

Jag vet, kolhydrater är medicin!