Viktrapport, ojsan

Efter apelsinerna för två veckor sen släppte jag ju lös som en tonåring på språkkurs. Jag vägde mig i lördags och hade då gått upp 0,3 kg, men i morse glömde jag av att väga mig eftersom jag skulle till tandläkaren vilket jag är livrädd för. Men jag ska väga mig imorgon, och vad värre är, jag ska äta en semla imorgon! Men sen ska jag eventuellt skärpa mig. Jag måste, så jag antar att jag ska det.

Vad gäller mat så fuskade jag idag också, eftersom jag köpte kyckling med cashewnötter för att fira att jag inte smet ifrån tandläkaren. Eller spydde (det känns ju alltid nära när de röntgar). Bara grät lite. Tröstar mig med mat, det behöver jag inte betala en psykolog för att komma på... Men inga hål, så mycket pengar jag har sparat idag!

1 kommentar:

Sara sa...

Insparade pengar har man all rätt att sätta sprätt på! Och om maken undrar så kan man bara argumentera med att "Men det var väl mycket roligare att jag lade pengarna på den här [soffmöbeln, frisörbesöket, resan till Atigua eller fyll i själv ...] än att laga fjorton trasiga tänder! Och tänk vilken fintandad fru du har helt gratis!