Så bra inköp!

Har köpt ett par nya knästövlar. Ganska ordentlig sula, luddigt foder, dragkedja hela vägen upp, skinn såklart. För en hundring plus frakt. Tradera. Är så nöjd med mig själv. Mina andra vintriga stövlar som dessa ska ersätta kostade också en hundring men de är nog åtta år vid det här laget och sulan börjar släppa och de har nog inte en säsong till i sig. Jag går ju extremt lite med skor på mig, men några måste man ju ändå ha. Mina andra svarta knästövlar är inte varmfodrade.

Sen fick jag en liten Ceannis-väska också idag. Den ska jag ha när jag åker komet, eftersom min fina svarta handväska, bayswaterkopian, är för stor för korgen på kometen. Vill inte slita på den på tvären, det är så mjukt skinn. Men denna är jag också jättenöjd med. Fick den med Allt i hemmet.

Sen har jag köpt en resa! I vår tänkte vi åka till Tallinn. Jag orkar inte turista längre, så då är det nästan en fördel att ha varit på ett ställe förut, så man kan stanna inne med gott samvete. Nu får vi två nätter på båt och en natt (och två dagar) på spahotell. Jag har inte badat sen vi var på Sicilien och det var ju flera år sen, så jag längtar mycket efter poolen som i alla fall ser stor ut på fotona. Och man kan ju hitta en pool närmare än Estland, men detta blir bättre. Ta hissen till poolen är nog lagom.

Egentligen är jag tokig som har bokat detta, vi har pratat om det förr och jag har inte orkat. Men jag känner att jag måste ha nåt att se fram emot. Jag ligger ju ner minst 23 timmar per dygn numera och behöver nåt annat som variation. Att gå hemifrån varannan månad klarar jag nog. Och förresten får vi hytt och hotell med frukost och spainträde för 1400:- för bägge två!!! Jag gillar fynd. Mormor ler stolt i sin himmel, jag har det efter henne.

4 kommentarer:

Klarins sa...

Vet du att vi och 12 till ska åka Silja till Riga, Lettland, i slutet av maj?
Fast vi stannar TVÅ nätter på lyxhotell!
Dock ej spa.
Det finns visst stor bubbelpool, måste nog prova baddräkten och se om den är så stor att jag tappar den :-)
Vardagsrummet är helt fullt av kjolar och klänningar som jag inte kan ha längre. Ska försöka sy in sy upp.
stolt moder

Anja Olergård sa...

Nej, det hade jag glömt om jag visste det. Så kul för er! Grattis till för stora kläder :)

Sara sa...

Vad härligt med en resa!
Om ni tar med din baden baden kan du ligga på däck och titta på havet!
I maj snöar det nog inte.

Monnah sa...

Härligt!